Kahramankazan-Ankara yolunda çalışmalar sürüyor!

Kahramankazan-Ankara devlet karayolunda genişletme çalışmaları devam ediyor. Cumhur İttifakı’nın Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz, yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Kahramankazan-Ankara devlet karayolunda genişletme çalışmaları sürüyor. 2 gidiş 2 geliş olan,çalışmalar sonrasında ise 3 gidiş 3 gelişe çıkarılacak ve 12 adet de köprülü kavşağın inşa edileceği yolun en kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

Kahramankazan-Ankara yolunda çalışmalar sürüyor!

Cumhur İttifakı’nın Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz, yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. 28.4 kilometrelik bir bölümde gerçekleştirilecek genişletme çalışmaları 370 milyon TL’ye mal olacak.

Kahramankazan-Ankara yolunda çalışmalar sürüyor! - Resim : 2

Proje doğrultusunda yol üzerinde 12 adet de köprülü kavşak inşa edilecek. Bu genişletme sayesinde başkentin önemli sanayi kümelenmelerinin bulunduğu Saray Sanayi bölgesi, Türkiye’nin en büyük ikinci projesi HAB, TeknoHAB ve Ankara Lojistik Üssü'nün de bulunduğu bölgedeki trafik yoğunluğunun önüne geçilmiş olacak.

Kahramankazan-Ankara yolunda çalışmalar sürüyor! - Resim : 3

Trafik yoğunluğunun azalacağı yolda daha güvenli bir trafik akışı sağlanacak. Ayrıca trafik ışıklarından da arındırılacak yolun tamamlanması ile akaryakıt ve zamandan tasarruf sağlanacak.

Kahramankazan-Ankara yolunda çalışmalar sürüyor! ile ilgili etiketler Ankara Kahramankazan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.