Kağıt Ev Dizisinden Kötü Haber! Behzat Ç Buna Çok Kızacak! Keşke Daha Farklı Olsaydı! Seyirci Tepkisi Buna Ne Diyecek!

Star tv ekranlarında yeni başlayan dizi Kağıt Ev ile ilgili ne yazık ki kötü bir haber geldi. Kağıt ev dizisinde ortaya çıkan kötü karar, keşke böyle olmasaydı dedirtti. Star TV ekranlarında seyircilerle her hafta pazartesi akşamları buluşmakta olan Kağıt Ev dizisinin ilk beş bölümü yayınlandı.

Star tv ekranlarında yeni başlayan dizi Kağıt Ev ile ilgili ne yazık ki kötü bir haber geldi. Kağıt ev dizisinde ortaya çıkan kötü karar, keşke böyle olmasaydı dedirtti. Star TV ekranlarında seyircilerle her hafta pazartesi akşamları buluşmakta olan Kağıt Ev dizisinin ilk beş bölümü yayınlandı.

Büyük bir heyecan içerisinde beklenen dizi ne yazık ki reytinglerde kötü bir sonuç elde etti. Hikaye ve oyunculuk performansları ile ilgili herhangi bir problem yaşanmasa da dizideki bazı detaylar eleştiri oklarının hedefi olarak tartışmalara yol açtı.

Kağıt Ev Dizisi Bitiyor Mu?

 

Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu ve Tuvana Türkay gibi ünlü isimlerin başrollerinde yer aldığı dizinin reytinglerinin çok kötü bir sayıyla gitmesi dizi için büyük bir şanssızlık oldu. Kağıt Ev dizisi izleyiciler tarafından yeterince sahiplenilmedi konusu gündeme geldi. 

Kağıt Ev Dizisinden Kötü Haber! Behzat Ç Buna Çok Kızacak! Keşke Daha Farklı Olsaydı! Seyirci Tepkisi Buna Ne Diyecek!

Star TV dizisi Kağıt Ev 24 Mayıs Pazartesi akşamı altıncı yeni bölümü ile ekranda ki yerini almaya devam edecek. Ancak dizi ile ilgili final mi yapıyor soruları da merak edilen diğer konular arasında yer alıyor.

Çok kaliteli olarak start alan dizinin bir değişim içinde olduğu değerlendirmesinde bulunan  Sina Koloğlu, yazısında şu detayları  ifade ediyor. “Kağıt Ev bir dijital platform dizisi seviyesinde devam ederken açık kanal total dizi konumuna geliyor. Bu durum nasıl oluyor,  uzun soluklu dizi olunca bakışması ve durması oldukça bol, müzik bu arayı doldurmak için, otomatiğe çeviriyor diyor.

Etkileyici Hikaye İlgi Çekecek

 

Dizide kullanılan fon müzikler konusunda çeşitli eleştirilerde bulunan Koloğlu, hikayenin ise bir hayli etkileyici olduğunu ifade ediyor. 

Milliyet Cadde yazarları arasında yer alan Sina Koloğlu ise diziyle ilgili farklı eleştirilerde bulunarak dikkat çekiyor.

Kağıt Ev Dizisinden Kötü Haber! Behzat Ç Buna Çok Kızacak! Keşke Daha Farklı Olsaydı! Seyirci Tepkisi Buna Ne Diyecek! ile ilgili etiketler Kağıt Ev
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.