Kadir Ezildi hangi deterjanları, yağ sökücüleri kullanıyor?

FOX TV'de hafta içi her gün saat 13.00’da yayınlanan En Hamarat Benim programının sunucularından Kadir Ezildi, hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Kadir Ezildi'nin program esnasında kullandığı temizlik malzemeleri de ekran başındakiler tarafından sık sık sorgulanıyor. Peki, Kadir Ezildi programında hangi deterjanları, yağ sökücüleri kullanıyor?

FOX TV ekranlarında yayınlanan En Hamarat Benim programı sunucusu Kadir Ezildi’nin hangi temizlik malzemeleri kullandığı vatandaşlarca sorgulanıyor. Daha öncesinde ismi Temizlik Benim İşim olan programın adı yeni versiyonuyla En Hamarat Benim olarak karşımıza çıkıyor.

Özellikle Kadir Ezildi’nin kullandığı temizlik malzemeleri arasında yer alan yağ ve kir sökücü ile deterjan markaları reklam olmaması nedeniyle saklanmak durumunda kalınıyor.

KADİR EZİLDİ’NİN KULLANDIĞI TEMİZLİK MALZEMELERİ NELERDİR?

En Hamarat Benim programı sunucusu Kadir Ezildi tarafından kullanılan temizlik malzemeleri genel anlamda reklam olmaması amacıyla yayın sırasında kapatılmak durumunda kalınıyor. Tabi ki bunların yanında Ezildi bazı ürünleri de reklam anlaşması olursa açıklıyor.

Kadir Ezildi

Kadir Ezildi’nin daha önceki programlarında temizlik ürünleri sponsoru MARC markası olmuştu. Kullanılan ürünlerin büyük bir kısmı da bu marka tarafından tedarik ediliyordu. Bu ürünlerin şişe tasarımları da MARC markasının şişe tasarımları ile aynı oluyordu.

KADİR EZİLDİ HANGİ YAĞ SÖKÜCÜLERİ KULLANIYOR?

Kadir Ezildi tarafından program esnasında kullanılan en dikkat çekici ürünlerden biri de yağ sökücü oldu. Ezildi’nin yağ sökücüsünün MARC Mutfak adlı ürün olduğu aktarıldı.

Kadir Ezildi hangi deterjanları, yağ sökücüleri kullanıyor? ile ilgili etiketler Kadir Ezildi En Hamarat Benim
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.