Kadir Doğulu-Neslihan Atagül çiftine ilişkin şoke eden iddia! Duyduklarınıza inanamayacaksınız! Meğer zaten evliymiş!

Her söylediği olay olan Seren Serengil, yorumcularından biri olduğu Söylemezsem Olmaz programında oyuncu çift Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’e ilişkin şoke eden bir iddia ortaya attı.

Kariyerine gazinolarda assolistlik yaparak başlayan ve sonrasında da TV programlarına yönelen Seren Serengil, son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olmaya devam ediyor. Magazin programı yapmaya başladığı günden bu yana birçok kişi hakkında birçok iddia ortaya atan ve son olarak da Hadise- Reza Zarrab ikilisine ilişkin ortay attığı yasak aşk iddiaları ile gündemi sarsan Seren Serengil, yorumcularından birisi olduğu Söylemezsem Olmaz isimli programda dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde aynı programda yorumculuk yapan ve yakın arkadaşı olduğu bilinen Bircan Bali ile canlı yayında ufak bir tartışma yaşayan Seren Serengil, “çenem kilitlendi” diyerek apar topar hastaneye kaldırıldı. Önce TV kanalının karşısında bulunan sağlık merkezine ardından da daha büyük bir hastaneye götürülen Serengil, yüksek tansiyon sebebi ile zor anlar yaşadı. Rahatsızlığından ötürü bir hafta raporlu olacağı söylenen Seren Serengil, vakit kaybetmeden ertesi gün tekrar canlı yayına çıktı.

Yaşadığı sağlık sıkıntısını çabuk atlatan ve tansiyon hapı kullanmak zorunda olduğunu açıklayan Seren Serengil, dün yayınlanan programda herkesi şaşkına çeviren bir iddia ile gündeme geldi. Oyuncu çift Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül’e ilişkin şoke eden bir açıklama yapan Serengil, gündeme bomba gibi düştü.

“İMAM NİKAHLI KARISI VAR!”

Kadir Doğulu-Neslihan Atagül çiftine ilişkin şoke eden iddia! Duyduklarınıza inanamayacaksınız! Meğer zaten evliymiş!

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programı ile hafta içi her gün izleyicilerin karşısına çıkan Seren Serengil, dün yayınlanan bölümde herkesi şaşkına çeviren bir açıklama yaptı. 2016 yılında evlenen Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül’ün ilişkisine dair yorum yapan Serengil, Kadir Doğulu’nun mensubu bulunduğu tarikatta imam nikahlı bir eşinin bulunduğunu ileri sürdü. Serengil, Atagül’ün bu durumu bildiğini ve kabullendiğini ifade etti.

YANIT GELMEDİ!

Seren Serengil’in iddiaları gündemde büyük bir yankı uyandırırken Kadir Doğulu- Neslihan Atagül çiftinden konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

Kadir Doğulu-Neslihan Atagül çiftine ilişkin şoke eden iddia! Duyduklarınıza inanamayacaksınız! Meğer zaten evliymiş! ile ilgili etiketler Neslihan Atagül Kadir Doğulu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.