Kadıoğlu’dan ‘dolusavar’ uyarısı: Hiç bir anlam ve önemi yoktur

Hatay’da kurulduğu ve ‘dolusavar’ görevi göreceği iddia edilen cihazın bilim dışı ve umut tacirliğine yönelik olduğunu vurgulayan Kadıgil, Bakan Kirişçi’ye seslenerek, “Bu uygulamaya son vererek vergilerimizin boşuna harcamasını durdurun lütfen.” dedi.

Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’ye seslendi.

Prof. Dr. Kadıoğlu, Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi’ye yazdığı mesajında Hatay’ın Altınözü ilçesinde kurulan ve ‘dolusavar’ olarak faaliyet göstereceği iddia edilen cihaza ilişkin uyarıda bulundu.

Kadıoğlu’dan ‘dolusavar’ uyarısı: Hiç bir anlam ve önemi yoktur

Kadıoğlu, paylaşımında, “Sayın Bakanım. Dolusavar denilen şeyin meteoroloji biliminde ve uygulamasında hiç bir anlam ve önemi yoktur. Bilim dışı ve sadece umut tacirliğine yönelik bu uygulamaya son vererek vergilerimizin boşuna harcamasını durdurun lütfen.” ifadelerine yer verdi. 

Kadıoğlu’dan ‘dolusavar’ uyarısı: Hiç bir anlam ve önemi yoktur ile ilgili etiketler Vahit Kirişci Tarım ve Orman Bakanı Tarım ve Orman Bakanlığı Hatay Altınözü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.