Kadın yolcunun takside zor anları! "Ben paramı veriyorum, dilenmiyorum"

İstanbul'da vatandaşların taksi problemi her geçen gün katlanarak artarken son olay Esenyurt'ta yaşandı. Taksiye binen bir kadın yolcu yolculuk esnasında taksiciden kendisini geri götürmesini istedi. Gidiş-dönüş yapmak isteyen kadına taksici ise tepki gösterdi. "Taksiye binersin, bir yerde inersin” diyen taksiciye sinirlenen kadın yolcu ise "Ben paramı veriyorum, dilenmiyorum. Ben söyleyeceğim sen götüreceksin" dedi. O anlar kamerada...

İstanbul'da son dönemde yaşanan taksi ve taksici problemlerine bir yenisi Esenyurt'ta eklendi.

"TAKSİYE BİNERSİN, BİR YERDE İNERSİN"

Dün akşam saatlerinde Esenyurt'tan taksiye bindiği esnada gidiş-dönüş yolculuk yapacağını söylemeyen kadın ile taksici arasında tartışma yaşandı.

Kadının kendisini götürmesi yönünde ısrar etmesi üzerine taksici, “Taksiye binersin, bir yerde inersin” diyerek tepki gösterdi.

 Kadın yolcunun takside zor anları! "Ben paramı veriyorum, dilenmiyorum" - Resim : 2

"BEN PARAMI VERİYORUM, DİLENMİYORUM"

Taksicinin sözlerine öfkelenen kadın ise “Ben paramı veriyorum, dilenmiyorum. Ben söyleyeceğim sen götüreceksin” dedi. İkili arasında yaşanan o anlar ise yolcunun cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

 

Kadın yolcunun takside zor anları! "Ben paramı veriyorum, dilenmiyorum" ile ilgili etiketler Taksi Taksici Kavga Esenyurt yolcu gidiş dönüş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.