Uzun mesafe gitmek istemeyen taksiciden görülmemiş bahane: Muayenem var!

İstanbul'da taksici dehşetinin son yaşandığı yer Esenyurt oldu. Bir taksici yolcunun gideceği yerin uzak olduğunu söyleyerek 'Aracımın muayenesi var. Oraya gitmem lazım' bahanesini öne sürüp yolcuyu araçtan indirmeye çalıştı. Yolcu ve taksici arasında yaşanan sözlü tartışma yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte yolcu ile taksici arasındaki tartışma görüntüleri...

Yolcu beğenmeyen taksi şoförleri son dönemde İstanbullulara eziyet çektirirken son olay Esenyurt'ta yaşandı. 

UZUN MESAFE GİDEMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ

Geçtiğimiz Pazar günü öğle saatlerinde Esenyurt'ta taksi çeviren bir yolcu, taksiciye gitmek istediği yeri söyledi. Uzun mesafe gidemeyeceğini söyleyen taksici yolcuya, aracının muayenesi olduğunu söyleyerek, araçtan inmesini istedi. Bunun üzerine sinirlenen yolcu, taksiden inmeyi reddederek taksici ile tartıştı.

 

TARTIŞMA ANLARI KAMERADA

"Ben de taksicilik yaptım, bırakın bu işleri" diye taksiciye tepki gösteren yolcu, taksiden inmeyerek kendini gideceği yere götürttü.

Yaşanan o anlar ise yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

 Uzun mesafe gitmek istemeyen taksiciden görülmemiş bahane: Muayenem var! - Resim : 3

Uzun mesafe gitmek istemeyen taksiciden görülmemiş bahane: Muayenem var! ile ilgili etiketler Esenyurt Taksi Taksici Şoför Muayene yolcu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.