Kadın bugün var mı? Kadın yeni bölüm ne zaman? 8 Ocak Fox TV yayın akışı!

Kadın bugün var mı? Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kadın, bu akşam yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmayacak. 8 Ocak Fox TV yayın akışı dizinin hayranları tarafından araştırılmaya başlandı. Başrollerinde; Özge Özpirinçci, Seray Sever ve Feyyaz Duman'ın yer aldığı dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı araştırılmaya başlandı. İşte Kadın bugün var mı? Kadın yeni bölüm ne zaman? 8 Ocak Fox TV yayın akışının detayları haberimizde...

Kadın bugün var mı? 8 Ocak Fox TV yayın akışı dizinin hayranları tarafından araştırılmaya başlandı. Başrollerinde; Özge Özpirinçci, Seray Sever ve Feyyaz Duman'ın yer aldığı dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı araştırılmaya başlandı. Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kadın, bu akşam yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmayacak. İşte Kadın bugün var mı? Kadın yeni bölüm ne zaman? 8 Ocak Fox TV yayın akışının detayları haberimizde...

KADIN DİZİSİ NEDEN YOK?

Kadın dizisi bu akşam yılbaşı günü olmasından dolayı ekrana gelmeyecek. FOX TV'de bugün Kadın dizisinin yayın saatinde Yaparsın Aşkım adlı program yayınlanacak.

KADIN 78. YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kadın 78. yeni bölümü yayın tarihi kanal tarafından açıklandı. Kadın yeni bölümüyle 14 Ocak 2020 Salı günü 20:00'de ekrana gelecek.

KADIN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Enver’in evde bulduğu silahı apar topar denize atmak için yola çıkan Arif ve Bahar bunu başardıklarını düşünürler. Ama Şirin yine yapacağını yapmış ve silahı başka bir paketle değiştirerek yanına almıştır. Bu olay Şirin’in yine aklında bir kötülük olduğunu düşündürse de silahı almasındaki gerçek neden nedir?

Arif ve Bahar’ı tüm olan olaylar daha da yakınlaştırmaya başlar. Arif’in mutluluğu ise her halinden belli olmaktadır. Bahar’ı arkadaşlarıyla tanıştıracağı düşüncesi de onu içten içe ümitlendirir.

Yılbaşı telaşına giren herkes mutlu bir yıl geçirmek umuduyla birbirlerine hediye alır. Tam yılbaşına girecekleri an ise gelen bir ses ile tüm dünya başlarına yıkılacaktır.

KADIN YENİ BÖLÜM FRAGMAN

Kadın bugün var mı? Kadın yeni bölüm ne zaman? 8 Ocak Fox TV yayın akışı! ile ilgili etiketler Kadın Fox TV 8 Ocak kadın bugün var mı kadın bu akşam olacak mı
GÜNÜN VİDEOSU

Reisi'nin cenazesinde bando takımı "Çağrı" müziği detayı!

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin cenazesi Kum’a götürülmek üzere Tahran Mihrabad Havalimanı'na indirildiğinde bando takımı tarafından Çağrı filminin müziği çalındı.