Kadıköy'de korku dolu anlar: Elindeki satırı yoldan geçenlere savurdu! Saniye saniye kamerada...

Kadıköy'de elinde satır olan bir saldırgan yoldan geçenlere tehdit savurmaya başladı.Saldırgana bir süre sonra çevredekiler müdahale ederken, yaşanan korku dolu anlar kameraya yansıdı.

İstanbul Kadıköy'de elinde satırla yoldan geçenlere tehditler savuran kişiye çevredekiler müdahale etti.

Olay, dün akşam saat 17.00 sıralarında Caferağa Mahallesi, Mühürdar Caddesi'nde meydana geldi. Elinde satır olan bir kişi, çevredekilere tehditler savurduktan sonra yoldan geçen kişiyi kolundan yakaladı. Satırı göstererek tehditler savurmaya devam eden kişiye bir süre sonra çevredekiler müdahale etti.

Kadıköy'de korku dolu anlar: Elindeki satırı yoldan geçenlere savurdu! Saniye saniye kamerada...

BİR ANLIK DALGINLIĞINI YAKALADI, YERE YATIRDI

Saldırganın arkasından yaklaşan Hasan Yücesan, bir anlık dalgınlığından yararlanarak kolundan tuttu. Yücesan'a yardıma gelenler saldırganı yere yatırarak elindeki satırı aldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, şüpheliyi gözaltına alarak, polis merkezine götürdü.

Kadıköy'de korku dolu anlar: Elindeki satırı yoldan geçenlere savurdu! Saniye saniye kamerada... - Resim : 2

 

Kadıköy'de korku dolu anlar: Elindeki satırı yoldan geçenlere savurdu! Saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler Kadıköy İstanbul video satır caferağa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.