Kadıköy'de korku dolu anlar! Bina bir anda alev topuna döndü... Saniye saniye kamerada...

Kadıköy güne korku dolu anlarla uyandı. Göztepe'de bulunan 10 katlı bir binanın 1. katında yangın çıktı. Alevler üst katlara kadar sıçrarken 5 kişi dumandan etkilendi. Evin alevlere teslim olduğu anlar saniye saniye kameraya yansıdı. O anlarda yangını ilk gören vatanda, "Duman kokusu aldım ve dışarıya çıktım. Çıktıktan sonra yangını gördüm. Bağırarak çevredekileri uyarmaya çalıştım. Herkesi kaldırdım." diyerek olay anını anlattı.

Kadıköy Göztepe'de saat 06:00 sıralarında Ihlamur Sokak üzerinde yangın meydana geldi.

YANGIN KISA SÜREDE BÜYÜDÜ

Edinilen bilgiye göre sokak üzerinde bulunan 10 katlı binanın 1. Katında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle ev adeta alev topuna döndü.

Kadıköy'de korku dolu anlar! Bina bir anda alev topuna döndü... Saniye saniye kamerada...

 

MAHALLELİ SOKAĞA FIRLADI

Üst katlara sirayet etmeye başlayan alevler büyük korku yaşattı. Çevredeki diğer apartman sakinleri korkuyla sokağa çıktığı yangında daire kullanılamaz hale geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bina sakinleri tahliye edilirken, dumandan etkilenen 5 vatandaş ambulansta tedavi altına alındı.

Kadıköy'de korku dolu anlar! Bina bir anda alev topuna döndü... Saniye saniye kamerada... - Resim : 3

 

"BAĞIRARAK ÇEVREDEKİLRİ UYARMAYA ÇALIŞTIM. HERKESİ KALDIRDIM"

Sokak üzerinde bir binada gece bekçiliği yapan yabancı uyruklu şahıs ‘’Ben inşaatta bekçilik yapıyordum. Duman kokusu aldım ve dışarıya çıktım. Çıktıktan sonra yangını gördüm. Bağırarak çevredekileri uyarmaya çalıştım. Herkesi kaldırdım. Hemen itfaiyeyi aradık. Çok yandı bina. Korkmaya başladık. Üst kattakiler de dumandan etkilendi. Şükürler olsun ki şu an söndürüldü yangın. ‘’ dedi.

Kadıköy'de korku dolu anlar! Bina bir anda alev topuna döndü... Saniye saniye kamerada... - Resim : 5

KORKU DOLU ANLAR SANİYE SANİYE KAMERADA

Binanın alevlere teslim olduğu anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
Öte yandan yangını gören mahalle sakini yangına hortumla müdahale etmeye çalışırken itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu yangın söndürüldü.

Kadıköy'de korku dolu anlar! Bina bir anda alev topuna döndü... Saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler Kadıköy Yangın Göztepe alev mahalle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.