Gaziantep'te okul yangını! Müdür yardımcısı panikle camdan atladı...

Gaziantep'te bir okulun kalorifer kazan dairesinde yangın çıktı. Çıkan yangın itfaiye ekiplerinin iki saatlik çalışmasıyla söndürüldü. Çıkan dumanlardan 1 öğretmen ve 3 öğrenci etkilendi. Yangının paniğiyle camdan atlayarak ağacın üzerine düşen müdür yardımcılığı da yapan öğretmen ise yaralandı.

Gaziantep'te öğle saatlerinde Alaybey Mahallesi'nde bulunan Cumhuriyet İlkokulu’nda yangın çıktı.

NEDENİ BİLİNMİYOR

Okulun kazan dairesinde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alev ve dumanları fark eden öğretmenler durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

MÜDÜR YARDIMCISI İKİNCİ KAT PENCERESİNDEN BAHÇEDEKİ AĞACA ATLADI

Bu sırada okulu saran duman sırasında öğrenciler tahliye edilirken, müdür yardımcılığı da yapan öğretmen Osman Doğar, panik yaşayarak bulunduğu ikinci katın penceresinden bahçedeki ağacın üzerine atladı. Yaralanan öğretmen hastaneye kaldırılırken, okuldaki 250 öğrenci ise tahliyelerinin ardından evlerine gönderildi.

Gaziantep'te okul yangını! Müdür yardımcısı panikle camdan atladı...

3 ÖĞRENCİ VE BİR ÖĞRETMEN DUMANLARDAN ETKİLENDİ

Haberi alarak okula gelen bazı veliler tedirginlik yaşayarak gözyaşı dökerken, yangın sırasında dumandan etkilenen 3 öğrenci ile bir öğretmene ambulansta oksijen takviyesi uygulandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen ve maddi zarara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Gaziantep'te okul yangını! Müdür yardımcısı panikle camdan atladı... ile ilgili etiketler Yangın Gaziantep Okul duman müdür yardımcısı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.