Kadayıfçı Olcay öldü mü? Adanalı Olcay Tekin kimdir?

Adanalı ünlü tatlıcı Kadayıfçı Olcay silahlı saldırıya uğradı. Dün öğle saatlerinde Seyhan’daki oto tamircisinde arkadaşlarıyla sohbet ederken silahlı saldırıya uğrayan Kadayıfçı Olcay öldü mü sorusuna yanıt arandı. Peki, Kadayıfçı Olcay Tekin kimdir?

Adanalı Kadayıfçı Olcay öldü mü? Adana’nın Seyhan ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan ve ağır yaralanan Olcay Tekin’den acı haber geldi. Sevenleri gelen acı haber sonrasında Kadayıfçı Olcay Tekin öldü mü sorusuna yanıt aradı.

Kadayıfçı Olcay Tekin Kimdir?

Adana'da Olcay Tekin, arkadaşının tamirhanesinde otururken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Kent genelinde 'Kadayıfçı Olcay' olarak tanınan ünlü tatlıcı Olcay Tekin'in naaşı otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cinayetten sonra kaçarak kayıplara karışan katil zanlısının ise her yerde arandığı kaydedildi.

Kadayıfçı Olcay öldü mü? Adanalı Olcay Tekin kimdir?

Ünlü Kadayıfçı Olcay Tekin’in tatlı imalathanesinde yaşanan olayda sandalyeye oturup arkadaşıyla sohbet ettiği sırada yaya olarak gelen bir kişi tabancayla Tekin’e 7 el ateş etti. Daha sonra zanlı yaya olarak kaçarak bir süre sonra motosiklete binerek olay yerinden uzaklaştı. Tekin ise tamircinin çağırdığı ambulans ile Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tekin yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kadayıfçı Olcay öldü mü? Adanalı Olcay Tekin kimdir? ile ilgili etiketler kadayıfçı olcay olcay tekin adanalı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.