Kabine toplantısı ne zaman, hangi tarihte gerçekleşecek?

Türkiye gündeminde önemli bir yer tutan Kabine toplantılarının ne zaman yapılacağına dair merak devam ediyor. Geçtiğimiz kabine toplantısında Türkiye'nin iç ve dış siyaseti ile emekliye ek zam düzenlemesi ele alınmıştı. Şimdi gözler, yeni Kabine toplantısının yapılacağı tarihe çevrildi. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, hangi tarihte gerçekleşecek? 2024 Kabine toplantısı hakkında merak edilenler...

Türkiye'nin gündemini belirleyen önemli bir konu olan Kabine toplantılarının ne zaman yapılacağı hala belirsizliğini koruyor. Önceki toplantıda, Türkiye'nin iç ve dış politikasıyla emeklilere yönelik ek zam düzenlemesi ele alınmıştı. Şimdi ise, yeni Kabine toplantısının tarihi merakla bekleniyor. Peki, Kabine toplantısı hangi tarihte gerçekleşecek? 2024 Kabine toplantısıyla ilgili merak edilenler...

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Normal şartlarda her 14 günde bir yapılan Kabine toplantıları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun takvimi nedeniyle bazen ertelenebiliyor. Ancak 2024 Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı için tarih araştırmaları başladı. Yeni yılın ilk Kabine toplantısı 16 Ocak'ta gerçekleşti.

29 Ocak'ta yapılması beklenen toplantı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın takviminde yer almadığı için gerçekleşmedi. Ancak, yeni toplantı tarihi henüz açıklanmasa da Kabine'nin 5 Şubat 2024 Pazartesi günü toplanması bekleniyor.

Kabine toplantısında Türkiye'nin iç ve dış siyasi gündemi değerlendirilecek. Ayrıca öğretmen atamalarının da Kabine'de ele alınması bekleniyor.

Kabine toplantısı ne zaman, hangi tarihte gerçekleşecek? ile ilgili etiketler Kabine toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.