JYP Entertainment Türkçe Başvuru Formu 2022

JYP Entertainment başvuru formu, dünyaca ünlü yeteneklerin gün ışığına çıkmasına neden olmaktadır. Güney Koreli plak şirketi ve yetenek ajansı olan JYP Entertainment’e her sene milyonlarca insan başvurmaktadır. İşte, 2022 JYP Entertainment Türkçe başvuruları…

JYP Entertainment başvuru, dünyaca ünlü yetenekleri keşfeden Güney Koreli plak şirketi tarafından yapılmaktadır. 1997 senesinde Park Jin Young tarafından kurulan JYP Entertainment, 2001 yılında kurucusunun da ismini alarak JYP oldu.

Dünyaca ünlü yetenek avcılarından biri olan JYP Entertainment'in 2022 yılında seçmeleri büyük bir heyecanla yakından takip edilirken başvuru işlemleri ise resmen başladı. Türkiye'den de başvurularını gerçekleştirerek dünyaca ünlü bir yıldız olmak isteyen JYP Entertainment başvuru formu için arayışlarını hızlandırdı.

JYP Entertainment Katılım Şartları Nelerdir?

JYP Entertainment başvuruları için Kore vatandaşları ve Koreli olmayanlar olmak üzere iki şekilde sağlanmaktadır. Koreli olmayanlar, seçmelere katılım esnasında herhangi bir kısıtlama ya da yaş sınırlaması maruz kalmamaktadır.

Şarkı Söylemek

K-Pop, Pop müziği türünde herhangi bir kısıtlamada olmadan şarkı söyleyerek seçmelere dahil olabilirsiniz. Burada nefes, ritim, perde, telaffuz ve tenkik ön planda yer almaktadır.

Dans Seçmeleri

İlk kez bu yıl seçmelerde dans kategorisi de olacaktır. Burada özgün koreografili dans, cover dansı, hip-hop, b-boy, popping, lock ve benzeri dansları yaparak jüriyi etkileme şansınız bulunmaktadır.

JYP Entertainment Türkçe Başvuru Formu 2022

Dans yarışmalarında esneklik, duyu, duruş ve dans aşamaları ile sahnedeki performanslar dikkate alınacaktır.

Rap

Cover şarkı, kendiği yazdığınız herhangi bir parça ile seçmelere katılabilirsiniz. Burada net konuşma ve ritim duygusuna dayalı teknikler dikkate alınacaktır.

Oyunculuk Seçmeleri

TV, sahne veya film oyunculuğu türlerinde herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır. Burada seslendirme, nefes kontrolü, senaryo ve duygu teslimi ve sahne tarzı davranışlar dikkate alınacaktır.

Model Seçmeleri

Yürüyüş ve poz, kendine güven ve özgünlükle kendi tarzınla poz verme yeteneklerine bakılacaktır.

JYP Entertainment'in seçmeleri sonrasında dünyaca ünlü yapım şirketinde eğitim ödülü verilecektir.

JYP Entertainment Türkçe Başvuru Formu 2022 ile ilgili etiketler başvuru JYP Entertainment
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.