Juventus'ta Mohamed Salah sesleri... Zor ama imkansız değil!

Devre arasında 80 milyon euroya Sırp gol makinesi Dusan Vlahovic'i kadoruna katan İtalyan devi Juventus, Liverpool'la sözleşmesi 2023 yılında bitecek olan Mısırlı yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti. La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Juve, Mohamed Salah için çok cazip bir teklif yapmaya hazırlıyor.

Juventus'ta Mohamed Salah sesleri... İtalyan basını, Liverpool'un süper yıldızını Juve'ye yazdı.

Devre arasında 80 milyon euroya Sırp gol makinesi Dusan Vlahovic'i kadoruna katan İtalyan devi, Liverpool'la sözleşmesi 2023 yılında bitecek olan Mısırlı yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre İtalyan devi, Mohamed Salah için çok cazip bir teklif yapmaya hazırlıyor.

Salah ile Liverpool arasındaki sözleşme uzatma görüşmeleri, henüz sonuçlanmadı. Juventus bu durumu fırsata çevirmek istiyor. 30 yaşındaki Salah'ın yeni sözleşme için Liverpool'dan istediği rakam İngiltere'deki vergi kuralları gereği Kırmızılar'ı hayli zorluyor. Juventus'un ise bu konuda yüzde 25 daha avantajlı olması bu transferi mümkün kılıyor.

Bu sezon Liverpool ile 36 maça çıkan Salah, 28 gol ve 10 asistlik performansa imza attı.

Öte yandan, Juventus'un Arjantinli forvet Paulo Dybala'yla yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Juventus'ta Mohamed Salah sesleri... Zor ama imkansız değil! ile ilgili etiketler Juventus Liverpool mohamed salah
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.