Juventus Barcelona'ya futbol dersi verdi! Maç özeti

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Juventus, evinde Barcelona'yı 3-0'lık gibi net bir skorla geçti. Bu sonucun ardından Juve, yarı final yolunda rövanş için çok avantajlı bir skor elde etmiş oldu.

Juventus evinde oynanan dev maçta İtalyan devi, yıldızlar topluluğu Barcelona'yı 3-0 yenerek, tur için büyük avantaj sağladı. Juventus'a galibiyeti getiren golleri 7.ve22. dakikalarda Paulo Dybala, 55. dakikada da Giorgio Chiellini kaydetti. Maçın rövanşı 19 Nisan'da Camp Nou'da yapılacak.

BARCELONA ZORU SEVİYOR

​İspanyol devi Barcelona çeyrek finale tarihi bir galibiyetle adını yazdırmıştı. Katalanlar, deplasmanda 4-0 yenildikleri Fransız ekibi PSG'yi evinde 6-1 yenerek futbolseverlere unutulmaz bir gece yaşatmıştı. İtalyan devi Juventus ise son 16'da Portekiz ekibi Porto'yu iki maçta da (2-0, 1-0) yenerek çeyrek finale kalmıştı.

Juventus - Barcelona maçının özetini izle

JUVENTUS - BARCELONA MAÇININ GOLLERİ


Gol! 7′ Paulo Dybala (Juventus)

Gol! 22′ Paulo Dybala (Juventus)

Gol! 55′ Giorgio Chiellini (Juventus)

MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final mücadelesine karşı karşıya gelen Juventus - Barcelona maçı futbolseverlere muhteşem bir 90 dakika sundu. Juventus Barcelona'yı 3-0 gibi net bir skorla geçmeyi başardı. Maçtan sonra bazı futbolcular açıklamalarda bulundu...

jUVENTUS - BARCELONA 3 - 0

7. dakikada Paulo Dybala Juventus takımını öne geçiren golü attı. Golün asistini Juan Cuadrado verdi.
devamı aşağıda

Dybala ikinci golünü attı

Maçın 22. dakikasında yeniden sahneye çıkan Arjantinli futbolcu Paulo Dybala ile Juventus farkı 2'ye çıkardı.
Chiellini köşeyi iyi gördü

55'te Pjanic'in kullandığı korner atışında köşeye düzgün bir kafa vuruşu yapan deneyimli stoper Chiellini skoru 3-0 yaptı.

Maçta iki gol atan 23 yaşındaki Dybala, 80. dakikada oyundan çıktı.

Hakemin son düdüğü ile Juventus Barcelona'yı 3-0 gibi net bir skorla yenmeyi bildi. Rövanş için evinde avantajlı bir skor elde etmiş oldu.

Juventus Barcelona'ya futbol dersi verdi! Maç özeti ile ilgili etiketler Juventus Barcelona canlı izle trt 1 canlı izle hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.