Jujutsu Kiasen 2. sezon ne zaman? jujutsu Kaisen 2. sezon fragmanı!

İlk olarak 2018’de yayınlanan “Jujutsu Kaisen”, “Lanetlerin” veya kötü ruhların yaygınlaştığı ve insanların onları yenebilmek için büyücüler olarak eğitildiği bir dünyada geçen karanlık bir fantezi hikayesidir. Dizi, Lanetli bir nesne yiyerek arkadaşlarını kurtaran ve Sukuna adlı bir Lanetin ev sahibi haline gelen Yuji Itadori adlı genç bir çocuğa odaklanıyor. Jujutsu Kaisen'in 2. sezonunun ne zaman çıkacağı ise merakla araştırılıyor. Ayrıntılar haberimizde...

İlk olarak 2018’de yayınlanan “Jujutsu Kaisen”, “Lanetlerin” veya kötü ruhların yaygınlaştığı ve insanların onları yenebilmek için büyücüler olarak eğitildiği bir dünyada geçen karanlık bir fantezi hikayesidir. Dizi, Lanetli bir nesne yiyerek arkadaşlarını kurtaran ve Sukuna adlı bir Lanetin ev sahibi haline gelen Yuji Itadori adlı genç bir çocuğa odaklanıyor.

Jujutsu Kiasen 2. sezon ne zaman? jujutsu Kaisen 2. sezon fragmanı!

JUJUTSU KAİSEN 2. SEZON NE ZAMAN?

 “Jujutsu Kaisen”in 2. sezonu için resmi bir açıklama yapılmadı.  İlk sezonun yayınlanmasının sonunda, yapımcılar, Yuta Okkotsu ve Rika Orimoto adlı iki karaktere odaklanan “Tokyo Metropolitan Laneti Teknik Okulu” adlı prequel hikayesini kapsayan “Jujutsu Kaisen 0” adlı bir filmin çıkacağını duyurdular. 

2. sezonun ise, 2022 yılından önce çıkması beklenmiyor. 

JUJUTSU KAİSEN 2. SEZON KONUSU

“Jujutsu Kaisen”in 1. Sezonu, Yuji’nin Sukuna ile ilk karşılaşmasını ve Jujutsu Okulu ve büyücülerle nasıl sarıldığını anlatıyor. İlk sezon boyunca hikaye, Sukuna’nın parçalarını ararken Lanetler’e karşı çeşitli savaşlarla ilerliyor. Aynı zamanda, Yuji, Megumi ve Nobara, birbirlerinin teknikleri ve değerleri ile anlaşmazlıklar ve lanetleri öldürmenin üzerlerindeki duygusal etki gibi çeşitli kişisel zorluklardan geçerler. İlk sezon, Yuji ve Nobara’nın Ölüm Tablolarını yenmesiyle sona erer. Yuji, ona aşık olan eski sınıf arkadaşlarından biri olan Yuko ile tanışır.

Mangada tasvir edilen olaylara bakıldığında, “Jujutsu Kaisen” Sezon 2’nin “Shibuya Incident” hikayesini kapsayacağını varsaymak uygun görünüyor. Bu, Yuji liderliğindeki büyücü ekibinin, kendilerine karşı olanları devirmek için lanetler ve diğer kötü güçler tarafından yoğun bir şekilde organize edilmiş bir çabayla savaşırken izler. Olaylar, Yuji ve diğerleri için tehlikeli sonuçları olan çok sayıda yoğun dövüş içeriyor ve meydana gelen birkaç büyük kayıp var“ Jujutsu Kaisen” hayranları için bu, dizi ve karakterleri üzerinde kalıcı etkileri olan büyük bir etkinlik olacak.

 

Jujutsu Kiasen 2. sezon ne zaman? jujutsu Kaisen 2. sezon fragmanı! ile ilgili etiketler Jujutsu Kaisen 2 sezon
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.