Beşiktaş'ta Josef de Souza krizi

Beşiktaş'ın bir türlü lisans sorununu çözemediği yeni transferi Josef de Souza'da şimdi de Suudi Arabistan pürüzü çıktı. Sambacının eksi kulübü Al Ahly, haksız fesih gerekçesiyle Brezilyalı orta saha oyuncusunu geri çağırdı.

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Josef de Souza'da Al Ahli pürüzü... Siyah-Beyazlıların bir süre önce kadrosuna kattığı ancak son iki resmi maçta lisans sorunu nedeniyle kadroya almadığı Brezilyalı orta saha oyuncusunun eski kulübü Al-Ahly tarafından geri çağrıldığı iddia edildi. Suudi Arabistan ekibi, sambacının sözleşmesini haksız feshettiğini savunuyor.

KARTAL FIFA'YA BAŞVURDU

NTV'nin haberine göre, Brezilyalı futbolcu, maaşını 6 ay alamadığı için Al Ahli ile kontratını tek taraflı sonlandırmış ve Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. Josef de Souza'nın lisansını henüz çıkartamayan Kartal, geçici lisans için FIFA'ya başvurdu. Beşiktaş yönetimi, Brezilyalı oyuncunun Al Ahli ile arasındaki anlaşmazlığın çözülmemesi halinde Josef de Souza ile yapılan 2 yıllık anlaşmayı feshetme hakkına sahip.

 

Beşiktaş'ta Josef de Souza krizi ile ilgili etiketler Beşiktaş Transfer Josef de Souza
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.