Jorge Jesus'un takımı Cristiano Ronaldo'yu da ezdi geçti! Rakip tanımıyor

Suudi Arabistan Pro Ligi'nin 15. haftasında Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal sahasında Ronaldo'lu Al Nassr'ı 3-0 yendi ve liderliğini sürdürdü. Mavi beyazlılar, ikinci sıradaki rakibi Al Nassr'a 7 puan fark attı.

Suudi Arabistan Pro Ligi'nde lider Al Hilal ve Al Nassr karşılaştı.

Ev sahibi takım mücadeleyi 3-0 kazanırken, golleri 64'te Milinkovic-Savic, 89 ve 90+2'de Mitrovic kaydetti. Al Hilal'de Al Bulayhi 90+3'te kırmızı kart gördü.

Al Hilal bu galibiyetle puanını 41 yaptı ve en yakın rakibine 7 puan fark attı. Mavi beyazlılar bu sezon 15 lig maçının 13'ünü kazanırken 2 beraberlik yaşadı. Al Nassr ise 34 puanda kaldı ve 3. yenilgisini yaşadı.

Jorge Jesus yönetimindeki Al Hilal kulüp rekoru kırarak tüm kuvarlarda üst üste 14 galibiyet aldı. Al Hilal bu süreçte tüm derbileri kazandı. 

Jorge Jesus'un takımı Cristiano Ronaldo'yu da ezdi geçti! Rakip tanımıyor ile ilgili etiketler Jorge Jesus Cristiano Ronaldo Al Nassr Al Hilal
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.