Jorge Jesus'un kendisine sarı kart gosteren hakeme bakışı viral oldu

UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında Slovacko’yu 3-0 ile geçen Fenerbahçe, rövanş öncesinde büyük bir avantajın sahibi olurken teknik direktör Jorge Jesus’un gördüğü sarı kart sonrasındaki hakeme karşı bakışları sosyal medyada viral oldu.

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, 3. tur ilk maçında sahasında Slovacko’yu 3-0 mağlup etti. Kadıköy'deki karşılaşmada 2 gol ve 1 asistle geceye damgasını vuran Lincoln Henrique öne çıkan isimlerden biri olurken diğeri de kuşkusuz Jorge Jesus’tu.

İlk dakikadan itibaren rakip kaleyi adeta abluka altına alan Fenerbahçe, sahadan 3-0’lık zaferle ayrılarak rövanş öncesinde büyük bir avantajında sahibi oldu. Dinamo Kiev maçında 45. dakikada oyuna girerken, 70. dakikada oyundan alınan Emre Mor bu mücadeleye ilk 11'de başlarken performansıyla alkışı hak etti.

Jorge Jesus'un kendisine sarı kart gosteren hakeme bakışı viral oldu

Mücadelede Fenerbahçe'nin yeni transferleri Gustavo Henrique ve Luan Peres, ilk kez sarı lacivertli formayla sahaya çıktı. Kim Min-jae'nin ayrılışı ve Serdar Aziz'in sakatlığıyla savunmada problem yaşayan Fenerbahçe, bu bölgedeki eksiği 2 Brezilyalı savunmacıyla gidermiş oldu.

Jorge Jesus'un kendisine sarı kart gosteren hakeme bakışı viral oldu - Resim : 2

Fenerbahçe'nin Slovacko ile oynadığı maçın 54. dakikasında teknik direktör Jorge Jesus, karşılaşmanın hakemi Joao Pinheiro'ya itirazları sonucunda sarı kart gördü. O anlarda Jesus’un hakem Pinheiro'ya bakışları

Jorge Jesus'un kendisine sarı kart gosteren hakeme bakışı viral oldu ile ilgili etiketler Fenerbahçe jorge jesus Joao Pinheiro slovacko
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.