Jorge Jesus bir ilke hazırlanıyor!

Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Fatih Karagümrük karşısına çıkıyor. Kupada Kayserispor'u 4-1 mağlup ederek yarı finale yükselen ve moral bulan sarı lacivertliler, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak zorlu karşılaşmada 3 puan hedefliyor. Arda Güler, Beşiktaş derbisinde şov yaptıktan sonra Kayseri maçında son 12 dakika süre alıp golünü atmıştı. Emre Mor ise kupada 2 kez ağları sarstı. Jorge Jesus, Fatih Karagümrük karşısında bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında büyük bir şok yaşayarak 4-2 mağlup olmuştu. Derbideki belki de tek olumlu şey, böylesi büyük bir maça ilk kez 11'de başlayan Arda Güler'in genç yaşına rağmen tam anlamıyla müthiş bir performans sergilemesiydi.

18 yaşındaki oyuncu, perşembe günü kupada 4-1 kazanılan Kayserispor mücadelesinde ise 78. dakikada oyuna girdi ve golünü kaydetti. Genç yıldız, artık ilk 11 oyuncusu olduğunu net bir şekilde gösterdi.

EMRE MOR İLK 11'E HASRET

Son dönemde yıldızı parlayan bir diğer isim ise Emre Mor. 25 yaşındaki oyuncu, 15 Ocak'taki Gaziantep maçından beri 11'e hasretti. Emre, sonradan oyuna girme şansı bulduğu, Rizespor karşısında asist yaparken Alanya mücadelesinde ağları sarstı.

9 MAÇTA 3 GOL VE 1 ASİST

Jesus, öğrencisinin yükselen performansına kayıtsız kalmadı ve Kayseri önünde 11'de görevlendirdi. Başarılı oyuncu bu kez 2 golle kalitesini konuşturdu. Böylece ligde ve kupada son 9 mücadelede 3 gol, 1 asistlik katkı sağladı.

JORGE JESUS'TAN BİR İLK!

Jorge Jesus'un, son dönemde formları iyice artan Arda Güler ve Emre Mor ile ilgili bir ilki yapması bekleniyor. Fanatik'te yer alan habere göre; Karagümrük ile oynanacak kritik mücadelede bu ikilinin birlikte ilk kez 11'de forma giyme ihtimalleri yüksek.

SERDAR DURSUN VE VALENCİA

Arda ve Emre'nin önlerinde ise bu sezonun gol makinesi Enner Valencia ile Kayseri mücadelesinin bir diğer yıldızı Serdar Dursun'un görev yapmaları muhtemel.

Jorge Jesus bir ilke hazırlanıyor! ile ilgili etiketler Jorge Jesus Fatih Karagümrük Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.