Jet Sosyete bu akşam yeni bölümü neden yayınlanmıyor? Final mı yapıyor?

Kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan Jet Sosyete büyük hayranlıkla izleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise;Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt,Sarp Apak,Bartu Küçükçağlayan, Ayşenil Şamlıoğlu, Gülse Birsel,Hasibe Eren ve Enis Arıkan gibi deneyimli oyuncular yer alıyor. Pazar günü izleyiciler ile buluşan dizi bu hafta yeni bölümü yayınlanmayacak. İzleyiciler dizinin neden yeni bölümünün yayınlanmadığını merak ediyor.Gülse Birsel bir video ile açıklama yaptı. Peki Jet Sosyete bu akşam yeni bölümü neden yayınlanmıyor? Final mı yapıyor? Bitiyor mu? Gürsel Birsel açıklamasında neler söyledi? Detaylar haberimizde...

Gülse Birsel'in senaryosunu kaleme aldığı Jet Sosyete Star Tv ekranlarında yayın hayatına başladı. Birsel dizinin senaristliği yanında Gizem karakterini canlandırıyor. BKM imzalı filmin yönetmen koltuğunda ise Hakan Algül oturuyor. Kısa süre içerisinde herkesin ilgisini çeken dizi bu akşam yeni bölümü yayınlanmayacak. Vatandaşlar neden yayınlanmayacağını merak ederken Gülse Birsel'den açıklama geldi.Peki Jet Sosyete bu akşam yeni bölümü neden yayınlanmıyor? Final mı yapıyor? Bitiyor mu? Gürsel Birsel açıklamasında neler söyledi? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_8

GÜLSE BİRSEL KARİYERİ

Gülse Birsel, üniversite ikinci sınıftayken Aktüel dergisinde işe başladı.1996'da Türkiye'ye dönen Birsel, üç ay boyunca atv'de sabah bülteninin dış haberlerini yazdı. Bir yıl sonra Esquire dergisinin yayın yönetmenliğine getirildi. Aralık 1997'den 2003'e kadar Harper's Bazaar dergisinin yayın yönetmenliğini üstlendi.Daha sonra 2001-2002 yıllarında Sabah gazetesinde köşe yazarlığı yaptı. Yine bu dönemde FHM, Gezi, Harper's Bazaar ve House Beautiful dergilerinde genel koordinatör olarak çalıştı. Mart 2002'de atv'de ekrana gelmeye başlayan g.a.g. adlı programla televizyona adım attı. Mart 2003'te bazı g.a.g. metinleri ile köşe yazılarını Gayet Ciddiyim adıyla kitaplaştırdı. Mart 2004'e kadar g.a.g.'ın sunuculuğunu ve metin yazarlığını üstlendi.

Gülse Birsel Jet Sosyete'nin bu akşam neden yayınlanmadığını açıkladı. İzle!

Mart 2003'te Levent Özdilek ile birlikte başrolünde yer aldığı Eyvah! Eski Kocam adlı atv dizisi, ilk bölümünün ardından yayından kaldırıldı. Şubat 2004'te atv'de başlayan Avrupa Yakası adlı dizinin senaristliğini ve başrol oyunculuğunu üstlendi. Kendisine dizide Gazanfer Özcan, Hümeyra ve Ata Demirer gibi oyuncular eşlik etti.[13]Mayıs 2004'te ikinci kitabı Hâlâ Ciddiyim yayımlandı. 2005 yapımı Hırsız Var! adlı film ile sinemaya adım attı.Ağustos 2005'te üçüncü kitabı Yolculuk Nereye Hemşerim? piyasaya çıktı. Nisan 2008'de İstanbul'dan geçen 2008 Yaz Olimpiyatları meşalesini taşıdı. 2009 yapımı 7 Kocalı Hürmüz filmiyle ikinci kez sinemada boy göstedi.

Avrupa Yakası, Haziran 2009'da ekrana veda etti. Birsel'in dördüncü kitabı Velev ki Ciddiyim! Aralık 2009'da, beşinci kitabı Yazlık ise Haziran 2011'de yayımlandı. Ocak 2012'de Kanal D'de başlayan ve dört sezon devam eden Yalan Dünya adlı dizinin senaristliğini ve başrol oyunculuğunu üstlendi. Kendisine dizide Altan Erkekli, Füsun Demirel ve Olgun Şimşek gibi oyuncular eşlik etti. Mart 2013'te Hürriyet gazetesinde köşe yazarlığına başladı.2015'te TV8'de ekrana gelen Komedi Türkiye adlı yarışma programında jürilik yaptı. Altıncı kitabı Memleketi Ben Kurtaracağım! Kasım 2015'te piyasaya çıktı.

Senaryosunu yazdığı ilk sinema filmi olan ve aynı zamanda oyuncu olarak da yer aldığı Aile Arasında, Aralık 2017'de vizyona girdi. Şubat 2018'de Star TV'de ekrana gelmeye başlayan Jet Sosyete dizisinin senaryosunu yazdı ve başrolünde yer aldı.

JET SOSYETE

Özpamuk Tekstil’in getir-götür sorumlusu Yaşar Yüksel karısı Safiye, kızı Yıldız, baldızı Melike ve kayınbiraderi Gündüz ile İstanbul’un bir gecekondu semtinde kıt kanaat yaşayan bir aile babasıdır. Çalıştığı şirketin sahibi Cengiz Özpamuk çapkın oğlu Ozan’ı karıştığı bir skandal sonrası genel müdürlükten alır ve inadına yerine Yaşar’ı getirir. Üstelik Yaşar ailesi ile birlikte Jetset Konakları’ndaki genel müdür villasına taşınabilecektir. Ozan ise babası, babaannesi Zahide ve üvey annesi Gizem’in sürekli gerilim yaşadığı yan evdeki gençlik odasına geri dönmek zorunda kalır.

Ailesi sınıf atlama ve sosyeteye ayak uydurma heyecanına düşmüşken; Yaşar’ı ise şirketin şu ana kadar hiç çıkmadığı üst katında, moda ve tasarım dünyasının göbeğinde herkesin saygısını kazanması gereken zor bir dönem beklemektedir

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Özpamuk Tekstil Seçime Gidiyor!
Özpamuk Tekstil’de Cengiz Bey ayın elemanını seçmeye karar verir. Tony ve Pelin’in kendisine 1 Nisan şakası yaptığından habersiz olan Yaşar, büyük para ödülünü kazanmak için ofiste canla başla çalışacaktır.

Merdiven altı üretilen kötü gıdaları jet sosyeteye satmaya çalışan Gündüz’ün sattığı sağlıksız gıdalar, herkesin sağlığını tehdit edecek ve bu sebeple başına beklemediği olaylar gelecektir.

Zahide Hanım ve Gizem çekişmesi ise gittikçe büyümektedir. Zahide Hanım’ın gazetelere Gizem hakkında durmadan olumsuz konuşması bardağı taşıran son damla olacak. Gizem’in, Zahide Hanım’a kendisi hakkında konuşmama kararı çıkartması olayları başka bir boyuta taşır.

Safiye öğrendiği modern çocuk eğitimini evde uygulamaya başlayacak ve bu sayede Yıldız, ailesinin modern eğitim denemelerini sonuna kadar sömürecektir. Fındık’ın evde bakımını üstlenen Ozan’ın ise anaç duyguları uyanır.

6.BÖLÜM ÖZETİ

Cengiz Bey, Gizem’in aşırı harcamalarına artık isyan eder. Bütün kredi kartları ve imkanları elinden alınan Gizem, Safiye’nin de yardımıyla artık asgari ücret ile evi ve kendini çekip çevirmek zorundadır. Alara’nın bir yorumu üzere tüm jet sosyetenin Talip’in ocakbaşına akın etmesi üzerine Talip’in imdadına Yıldız yetişecektir. Yaşar’ın kendisini beğenmemesine kırılan Safiye ise büyük bir değişime girer. İlayda ile arasını düzeltmenin yollarını arayan Ozan, ona hediye köpek alır. Ancak bu köpek Ozan’ın da İlayda’nın da başını belaya sokacaktır. Gündüz’ün İlayda’nın uyarısı ile sosyete gibi davranmaya başlaması Alara’yı çileden çıkarır.Kişiye özel kutu yemek servisindeki ticari potansiyeli gören Yaşar ise ev halkını örgütler ve ofis arkadaşlarına ev yemeği tadında diyet kutu yemek getirtmeye başlar. Ancak işler umduğu gibi gitmeyecektir.

Jet Sosyete bu akşam yeni bölümü neden yayınlanmıyor? Final mı yapıyor? ile ilgili etiketler Jet Sosyete yeni bolüm neden yayınlanmıyor