Jet Sosyete 5.bölüm fragmanı izle!

Ekranlara kısa bir süre önce giren Jet Sosyete Star TV'de yayınlanıyor. Gülse Birsel'in mizahı kalemi ile anlatılan hikaye seyirciler tarafından heyecan ile izleniyor. Oyuncu kadrosunda Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt,Sarp Apak,Bartu Küçükçağlayan,Ayşenil Şamlıoğlu,Hasibe Eren ve Enis Arıkan gibi birbirinden deneyimli ve efsane isimler yer alıyor. Bu akşam 4. bölümü ile izleyiciyle buluşan dizinin haftaya yayınlanacak bölümünde neler olacağı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Jet Sosyete 5.bölüm fragmanı izle...

Hakan Algül'ün yönetmenliğini yaptığı Jet Sosyet'de Özpamuk ve Yüksel ailelerinin yaşamı yer alıyor. Jet Sosyete pazar akşamları izleyici ile buluşuyor.Televizyonun yanı sıra kısa bir süre önce başlayan dizi sosyal medyada da adından söz ettiriyor. Her yayınlanan bölüm sonrasında neler olacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Genel Müdür Yaşar'a ofis bir doğum günü sürprizi yapıyor. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Jet Sosyete 5.bölüm fragmanı izle... Merak edilen sorunun cevapları detayları ile haberimizde...

5

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cengiz Bey şirkette tasarruf önlemleri için işten çıkartma yapılmasını ister; üstelik bu durumu da Yaşar’ın kararıymış gibi şirkete duyurur. İşlerini kaybetmek istemeyen personel aslında sinir oldukları Yaşar’a şirinlik yapma yarışına girerler. Gizem alışveriş bağımlılığı terapisi için evde düzenlediği seansa Safiye’yi de davet eder; Safiye “farklı” bakış açısıyla bu seansın yıldızı olur. Sitenin bahçıvanının kovulması üzerine Melike Özpamuk ailesinin yeni bahçıvanı olarak göreve başlar. Ozan ile Melike’nin geçirdiği zaman artarken İlayda ise bu durumdan gittikçe daha rahatsız olmaktadır. Talip, Yıldız ile arasındaki buzları eritmeye çalışırken, Gündüz de Yaşar’dan aldığı tavsiye ile Alara’nın evine sürpriz bir ziyarette bulunur.

2.BÖLÜMÖZETİ

Yaşar Usta ofisteki kumpaslarla baş edebilecek mi?

Yaşar’ın Özpamuk Tekstil’e genel müdür olmasıyla ofis içinde entrikalar başlar. Tony ile Pelin'in kurduğu kumpaslara karşı Yaşar hem ofisteki pozisyonu korumak hem de Cengiz Beyler ile komşuluk hayatına devam etmek için elinden geleni yapmaya hazırdır. Safiye ise Gizem'in kendisini cemiyet hayatına tanıştıracağı lansmana gidebilmek için binbir yolu deneyecek, ne olursa olsun o lansmana gidecektir. Cengiz ve Zahide, İlayda’nın Ozan ile barışmasına aracı olmaya çalışsalar da Ozan’ın yan komşu baldız Melike’ye olan ilgisi gün geçtikçe artmaktadır. Yıldız ile Ozan'ın birlikte bar çıkışında çekilmiş fotoğraflarını gazetede gören Talip ise Yaşar'ı uyarıp uyarmamak konusunda kararsız kalır.

3_jet-sosyete-2-bolum-fragmani-yayinlandi-mi_151898325218

JET SOSYETE 1.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş hikayesi...

Özpamuk Tekstil’in getir-götür sorumlusu Yaşar Yüksel karısı Safiye, kızı Yıldız, baldızı Melike ve kayınbiraderi Gündüz ile İstanbul’un bir gecekondu semtinde kıt kanaat yaşayan bir aile babasıdır. Çalıştığı şirketin sahibi Cengiz Özpamuk çapkın oğlu Ozan’ı karıştığı bir skandal sonrası genel müdürlükten alır ve inadına yerine Yaşar’ı getirir. Üstelik Yaşar ailesi ile birlikte Jetset Konakları’ndaki genel müdür villasına taşınabilecektir. Ozan ise babası, babaannesi Zahide ve üvey annesi Gizem’in sürekli gerilim yaşadığı yan evdeki gençlik odasına geri dönmek zorunda kalır.

Ailesi sınıf atlama ve sosyeteye ayak uydurma heyecanına düşmüşken; Yaşar’ı ise şirketin şu ana kadar hiç çıkmadığı üst katında, moda ve tasarım dünyasının göbeğinde herkesin saygısını kazanması gereken zor bir dönem beklemektedir.

GÜLSE BİRSEL KARİYERİ

Gülse Birsel, üniversite ikinci sınıftayken Aktüel dergisinde işe başladı.1996'da Türkiye'ye dönen Birsel, üç ay boyunca atv'de sabah bülteninin dış haberlerini yazdı. Bir yıl sonra Esquire dergisinin yayın yönetmenliğine getirildi. Aralık 1997'den 2003'e kadar Harper's Bazaar dergisinin yayın yönetmenliğini üstlendi.Daha sonra 2001-2002 yıllarında Sabah gazetesinde köşe yazarlığı yaptı. Yine bu dönemde FHM, Gezi, Harper's Bazaar ve House Beautiful dergilerinde genel koordinatör olarak çalıştı. Mart 2002'de atv'de ekrana gelmeye başlayan g.a.g. adlı programla televizyona adım attı. Mart 2003'te bazı g.a.g. metinleri ile köşe yazılarını Gayet Ciddiyim adıyla kitaplaştırdı. Mart 2004'e kadar g.a.g.'ın sunuculuğunu ve metin yazarlığını üstlendi.
Mart 2003'te Levent Özdilek ile birlikte başrolünde yer aldığı Eyvah! Eski Kocam adlı atv dizisi, ilk bölümünün ardından yayından kaldırıldı. Şubat 2004'te atv'de başlayan Avrupa Yakası adlı dizinin senaristliğini ve başrol oyunculuğunu üstlendi. Kendisine dizide Gazanfer Özcan, Hümeyra ve Ata Demirer gibi oyuncular eşlik etti.[13]Mayıs 2004'te ikinci kitabı Hâlâ Ciddiyim yayımlandı. 2005 yapımı Hırsız Var! adlı film ile sinemaya adım attı.Ağustos 2005'te üçüncü kitabı Yolculuk Nereye Hemşerim? piyasaya çıktı. Nisan 2008'de İstanbul'dan geçen 2008 Yaz Olimpiyatları meşalesini taşıdı. 2009 yapımı 7 Kocalı Hürmüz filmiyle ikinci kez sinemada boy göstedi.

Avrupa Yakası, Haziran 2009'da ekrana veda etti. Birsel'in dördüncü kitabı Velev ki Ciddiyim! Aralık 2009'da, beşinci kitabı Yazlık ise Haziran 2011'de yayımlandı. Ocak 2012'de Kanal D'de başlayan ve dört sezon devam eden Yalan Dünya adlı dizinin senaristliğini ve başrol oyunculuğunu üstlendi. Kendisine dizide Altan Erkekli, Füsun Demirel ve Olgun Şimşek gibi oyuncular eşlik etti. Mart 2013'te Hürriyet gazetesinde köşe yazarlığına başladı.2015'te TV8'de ekrana gelen Komedi Türkiye adlı yarışma programında jürilik yaptı. Altıncı kitabı Memleketi Ben Kurtaracağım! Kasım 2015'te piyasaya çıktı.

Senaryosunu yazdığı ilk sinema filmi olan ve aynı zamanda oyuncu olarak da yer aldığı Aile Arasında, Aralık 2017'de vizyona girdi. Şubat 2018'de Star TV'de ekrana gelmeye başlayan Jet Sosyete dizisinin senaryosunu yazdı ve başrolünde yer aldı.

JET SOSYETE'NİN KONUSU

Özpamuk Tekstil’in getir-götür sorumlusu Yaşar Yüksel karısı Safiye, kızı Yıldız, baldızı Melike ve kayınbiraderi Gündüz ile İstanbul’un bir gecekondu semtinde kıt kanaat yaşayan bir aile babasıdır. Çalıştığı şirketin sahibi Cengiz Özpamuk çapkın oğlu Ozan’ı karıştığı bir skandal sonrası genel müdürlükten alır ve inadına yerine Yaşar’ı getirir. Üstelik Yaşar ailesi ile birlikte Jetset Konakları’ndaki genel müdür villasına taşınabilecektir. Ozan ise babası, babaannesi Zahide ve üvey annesi Gizem’in sürekli gerilim yaşadığı yan evdeki gençlik odasına geri dönmek zorunda kalır.

Jet Sosyete 5.bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Jet Sosyete 5.bölüm fragmanı izle yeni bölümde neler olacak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.