Jennifer Aniston Instagram! Jennifer Aniston kaç yaşında?

Jennifer Aniston Instagram! Birçok yapımda rol alaan dünyacaü ünlü yıldız Jennifer Aniston popüler sosyal medya uygulaması Instagram'a girdi. Aniston'ın ilk gönderisi ise Friends dizisinde rol aldığı oyuncular oldu. İşte Jennifer Aniston Instagram hesabı ve paylaşımı...

Jennifer Aniston Instagram! Ünlü oyuncu Jennifer Aniston uzun zamandır InstagramWa giriş yaptı. Aniston'ın Instagram açmasıyla brlikte kısa sürede milyonlarca kullanıcı ünlü oyuncunun hesabını takibe aldı. İşte Jennifer Aniston'ın Instagram hesabı...

Jennifer Aniston, dün Instagram’a girdi. Haber duyulur duyulmaz hayranları 50 yaşındaki ünlü aktrisin hesabını takip etmeye başladı.

Jennifer Aniston Instagram!  Jennifer Aniston kaç yaşında?

Ünlü yıldız ilk paylaşımını ise ‘Friends’ dizisinde rol alan oyuncularla çekilen bir fotoğrafla yaptı.

Jennifer Aniston, çok kısa bir süre içinde 6.2 milyon takipçiye ulaştı.

Jennifer Aniston

Jennifer Joanna Aniston (d. 11 Şubat 1969, Shermen Oaks), sinema ve dizi oyuncusudur. Los Angeles'ta doğan ve 80'li yıllarda küçük rollerde oynamaya başlayan Jennifer Aniston, çeşitli dizi ve filmlerde rol aldı. En bilinen rolü Friends dizisindeki Rachel Green rolüdür. Dünya ve Amerikan tarihinde en çok izlenen tv dizisi olan ve çekimleri 10 sene süren "Friends" dizisi ile birlikte, adeta fenomen olan ve yıldızı parlayan Jennifer bu rolü ile bir Altın Küre ve bir de Emmy Ödülü almıştır. Aktör Brad Pitt ile beş yıl evli kalmıştı. Evlilikeri çok mutlu gitmesine rağmen ayrıldılar 2010 yılında yapılan bir araştırmaya göre dünyanın 8. en güçlü ünlüsü seçilmiştir. Kalifornia eyaletinde doğmasına rağmen New York eyaletinde büyümüştür. Kendisi gibi babası da bir sinema oyuncusu idi, babası Yunan asıllıdır. Annesi ise İskoç kökenlidir. İki tane kardeşi vardır, ve küçüklüğünde bir sene Yunanistan'da yaşamıştır.Aniston'nın vaftiz babası, kendi babasının en yakın arkadaşı olan Telly Savalas'tır. Sinema oyuculuğuna yeni başladığı zamanlarda birçok değişik işler yapmıştır, garson ve telesekreterlik bunlardan birkaçıdır. 1989 yılında, Los Angeles'a göç etmiştir.Filmleri Amerika'da 990,344,238$ ve dünya çapında ise 1,508,048,564$'lık gişe hasılatı toplamıştır. Aktrislik kariyerinin yanında Meksika'da bir öksüzler evini işletir. Bunun için birçok reklama ve televizyon şovlarına çıkmış ve para toplamıştır.

Jennifer Aniston Instagram! Jennifer Aniston kaç yaşında? ile ilgili etiketler Instagram jennifer aniston
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.