Jeffree Star kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Jeffree Star, yasak ilişkisi olduğu iddia edilen ve bu yüzdende Kim Kardashian ve Kanye West’in evliliğinin bittirdiği söylenen Jeffree Star kimdir, kaç yaşında sizler için araştırdık. Trans birey olduğu bilinen Jeffree Star'ın hayatı haberimizde.

Kanye West ve Kim Kardashian’ın boşanacakları iddiası ardından ortaya atılan bir diğer iddia ise ünlü Youtuber Jeffree Star ile Kanye West arasında bir ilişki olduğu iddiası. Herkesin merak ettiği Jeffree Star ve Kanye West ilişkisinin doğruluğu araştırılıyor. Jeffree Star’ın yaptığı bir açıklama “Ben kimse ile yatmıyorum” diyerek iddiaları yalanlaması ardından şüpheler hala devam ediyor.

Jeffree Star kimdir?

Jeffrey Lynn Steininger 15 Kasım 1986 yılında dünyaya gelmiştir. Artık tamamen resmi olan adıyla Jeffree Star olarak bilinmektedir. Adını Youtube gibi sosyal medyada duyuran, şarkıcı, söz yazarı, makyöz, moda tasarımcısı ve model'dir. Son zamanların en popüler sitelerinden biri olan MySpace'de ün kazandı. Kendisini "Queen Of The İnternet" ya da "Queen Of The Beautifuls" olarak adlandırılmaktadır

Jeffree Star kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Jeffree Star, Kelly Osbourne, Nicole Richie ve Paris Hilton gibi birçok ünlünün makyajını yapmıştır. 2014 yılında, Star kendine ait e-ticaret makyaj markasını yarattı. Youtube'ta markasının tanıtımını yapmaya başladı ve daha sonra Youtube ünlüsü olmuştur.

1 Ağustos 2006 yılında eşcinsel dergisi olan LGBT,Jeffree'yi kapak resmi yaptı. 17 Kasım 2006'da Jeffree ve birçok "America's Next Top Model" yarışmacıları Black Chandelier'ın "Fall 2006 Runway Show" unda yer aldı.

Jeffree Star, ilk olarak internet forumlarında,daha sonra da MySpace'de üyelik alarak kendini tanıtmaya başladı.

Jeffree Star'ın ilk stüdyo albümü olan Beauty Killer, 22 Eylül 2009 tarihinde yayınlandı ve büyük bir başarıya ulaştı. Albümden çıkan ilk single olan "Prisoner" 2 Mayıs 2009'da çıktı. Şarkı çıktıktan 1 hafta sonra MySpace'de 2 milyondan fazla dinlendi. 30 Haziran'da yayınlanan "Love Rhymes With Fuck You" albümden çıkan ikinci single oldu.

Jeffree Star kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler jeffree star kimdir kaç yaşında nerelidir trans mı