Jahrein, İmamoğlu'na yüklendi! Karsu videosunda İBB'nin imkanları mı kullanıldı?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı yayınla kamuoyunda tanınan Twich fenomeni  'Jahrein' lakaplı Ahmet Sonuç, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu gözüne kestirdi!.. Jahrein, İmamoğlu'nun müzisyen Karsu ile yemek videosu çekmesini eleştirdi ve bu konuda ağır suçlamalar yöneltti... Polemiğe bir süre sonra CHP de dahil oldu..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, müzisyen Karsu ile mutfağa girdi. İmamoğlu’nun şahsi YouTube hesabında yayımlanan videoda Karsu ve İmamoğlu sigara böreği, humus ve salata yaptı.

Ancak videoya, sosyal medya fenomeni 'Jahrein' lakaplı Ahmet Sonuç'tan eleştiri geldi. İlk olarak konuyla ilgili 'Niye' şeklinde bir paylaşım yapan Jahrein daha sonra şu ifadelerle eleştirilerini sürdürdü;

"2 domates, 1 patates, 1 Karsu (hmm kaşe fiyatı yoktu kesin)... Kameraman, editör, arkadaki şarkılar küçük ya da büyük. Senin cebinden çıkmış bir videodur. Bu kadar körsen çok yazık hepimize. Çok"

Jahrein, İmamoğlu'na yüklendi! Karsu videosunda İBB'nin imkanları mı kullanıldı?

KARSU PROGRAMA ÜCRETSİZ Mİ KATILDI?

İBB kaynaklarının söz konusu video çekimi için kullanıldığını ima eden Jahrein, sosyal medyada kendisine tepki gösterenlere ise "Karsu da öpücük karşılığı gelmiş zaten. Kameraman, editör, arka fondaki müzik bile prodüksiyon. İşi bilmeyen bir cahilim de yazabilirdin. Bu kadar uzatmana gerek yoktu bence" karşılığını verdi.

Kısa süre sonra ise CHP'nin, Jahrein'i arayarak konu hakkında bilgi verdiği ortaya çıktı. Jahrein bu açıklamayı yine sosyal medya hesabından, "CHP'den ulaştılar. Karsu bu videoda para almadan bulunmuş. Ekip İmamoğlu'nun kendi PR ekibiymiş. Sadece nohutu İBB'den almışlar (Mutfaktan). Halkın parasıyla 1 kase humus yenmiş. Afiyet olsun. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. İçim rahatladı. Gerisi önemli değil" sözleriyle paylaştı.

⚙️ (@jahreindota) November 14, 2021

 

Jahrein, İmamoğlu'na yüklendi! Karsu videosunda İBB'nin imkanları mı kullanıldı? ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Karsu jahrein
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.