İzzetbegoviç’in fotoğrafı ile Boşnak adını kaldırmıştı! Becirovic FETÖ bağlantılı üniversiteden başdanışman aldı!

Bosna Hersek’in yeni seçilen koalisyon üyesi Denis Becirovic’in yeni bir skandalı daha ortaya çıktı. Aliya İzzetbegoviç ve Boşnak adını kaldıran Becirovic’in FETÖ ile bağlantılı olduğu iddia edilen Burç Üniversitesi’nden Profesör Alija Kozljak’ı "Güvenlik Başdanışmanı” olarak atadığı öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Bosna Hersek’te hükümette bulunan koalisyonun yeni seçilen Boşnak üyesi Denis Becirovic’in yaptıkları ile şok üstüne şok yaşanıyor!

ALİYA İZZETBEGOVİÇ’İN FOTOĞRAFI VE BOŞNAK ADINI KALDIRMIŞTI

Genel seçimlerde Boşnak aday olarak koalisyonun adayı olan ve seçimi kazanan Denis Becirovic, hayal kırıklığı yaşatıyor. Becirovic’in tam 20 yıldan beri Devlet Başkanlığı odasında duran Aliya İzzetbegoviç'in fotoğrafını kaldırdığı ortaya çıkmıştı.Yine Becirovic’in kapısının girişinde, ”Devlet Başkanlığı Konseyi Boşnak Üyesi” ibaresindeki “Boşnak” ibaresini çıkardığı anlaşılmıştı.

İzzetbegoviç’in fotoğrafı ile Boşnak adını kaldırmıştı! Becirovic FETÖ bağlantılı üniversiteden başdanışman aldı!

BECIROVIÇ FETÖ BAĞLANTILI BURÇ ÜNİVERSİTESİ’NDEN BAŞ DANIŞMAN ALDI!

Bosna Hersek'te seçimler koalisyonun Boşnak adayı olarak giren ve kazanan Denis Becirovic’in yeni bir skandalı ortaya çıktı. SüperHaber’in elde ettiği bilgilere göre Becirovic’in FETÖ ile bağlantılı olduğu iddia edilen Burç Üniversitesi’nden Profesör Alija Kozljak’Iı “Güvenlik Baş Danışmanı” olarak atadığı öğrenildi. Bosna Hersek’in iktidara gelen koalisyon devlet başkanı Becirovic’in atadığı Güvenlik başdanışmanı, Profesör Kozljak’ın atamadan önce Burch Uluslararası Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Çalışmaları Bölümü'nde hocalık yaptığı kaydedildi. Kozljak’ın daha önce Bosna Hersek’in Brüksel'deki NATO Misyonu başkanlığını yürütmüştü. Kariyerinde, NATO SFOR Saraybosna karargahında İrtibat Subaylığı, ardından Bosna-Hersek Silahlı Kuvvetleri Müşterek Kurmay Başkanlığı ve Bosna-Hersek Savunma Bakanlığı'nda çeşitli görevlerde bulunduğu biliniyor.

İzzetbegoviç’in fotoğrafı ile Boşnak adını kaldırmıştı! Becirovic FETÖ bağlantılı üniversiteden başdanışman aldı! - Resim : 3
Burç Üniversitesi’nden Profesör Alija Kozljak.

 

ULUSLARARASI BURÇ ÜNİVERSİTESİ’NDE FETÖ’NÜN 142 KİTABI ÇIKMIŞTI!

FETÖ ile bağlantılı olduğu iddia edilen Burç Üniversitesi’nin kütüphanesinde terörist lider Fethullah Gülen’e ait tam 142 kitap olduğu tespit edilmişti. Bosna’da yayınlanan Stav dergisinin yayınladığı habere göre üniversite kütüphanesinde Gülen’in dünya görüşü, Gülenci hareket, terörist liderin New York’taki konuşmaları ve sünnet anlayışı gibi birçok konuda kitaba ilişkin kayda ulaşılmıştı. Üniversitenin elektronik kütüphanesinde Türkçe, İngilizce ve Boşnakça dillerinde tam 142 kitap bulunduğuna dikkat çeken dergi, Bosna Hersek’te başka hiçbir okulun kütüphanesinde Fethullah Gülen’e ait her şeyin bulunabileceği böylesine geniş bir külliyat bulunmadığına dikkat çekmişti. Aynı dergi Gülen’in hastalıklı ideolojisinin propagandasının kitaplar yoluyla öğrencilerin erişimine sunulmasının yanı sıra Richmond okulları ve Burç Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerin ise kütüphanede bulunan yayınları okumaya zorlandıklarını da yazmıştı.

İzzetbegoviç’in fotoğrafı ile Boşnak adını kaldırmıştı! Becirovic FETÖ bağlantılı üniversiteden başdanışman aldı! - Resim : 4

FETÖ OKULLARI HÜLLE İLE BAŞKA ŞİRKETLERE DEVREDİLDİ!

Uluslararası Burch Üniversitesi, FETÖ’nün bu ülkedeki eğitim kurumlarından bir tanesi olduğu belirlenmişti. FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından dünyanın birçok ülkesinde okullar üzerindeki dikkatleri dağıtmak adına satış oyununu sahnelemeye başlanmıştı.Bosna’da da, ”Bosna Sema Okulları”önce Bosna Hersek İslam Birliği’ne devredileceği açıklanmış ancak sonradan vazgeçilmişti.Türkiye’nin baskısı üzerine FETÖ bağlantılı bu okullar sözde yabancı şirketlere devredilmiş gibi yapılmıştı.Bununla beraber okullar öncel ABD merkezli “Global Education”’a ardından İngiliz “Richmond Park Education” şirketine devrini gerçekleştirmişti.Yapılan araştırmada bu okulların devredildiği şirketlerin yine FETÖ üyelerinin kurdukları ve 1 milyon Euro vergi borcu bulundukları açıklanmıştı.

İzzetbegoviç’in fotoğrafı ile Boşnak adını kaldırmıştı! Becirovic FETÖ bağlantılı üniversiteden başdanışman aldı! ile ilgili etiketler Bosna Hersek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.