İzzet Yıldızhan'dan Nükhet Duru'ya tam destek

Kıbrıs'ta konser veren türkücü İzzet Yıldızhan, Nükhet Duru'nun tayt açıklamasına destek çıktı. Yıldızhan, kendisine yöneltilen Nükhet Duru soruları karşısında ''Nükhet haklı ama biraz geriden geliyor sanırım. Ben bu sözleri aylar önce söyledim'' şeklinde konuştu.

Kıbrıs'ta verdiği konserden sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İzzet Yıldızhan, Nükhet Duru'nun "Ne olur bu tayt olayına 'dur' diyin." açıklamasına destek çıktı. Daha öncede bu tarz açıklamalarıyla sık sık gündem olan Yıldızhan, "Nükhet biraz geriden geliyor." dedi.

"BEN BUNLARI AYLAR ÖNCE SÖYLEDİM"

Geçtiğimiz akşam Kıbrıslı hayranları ile bir araya gelen İzzet Yıldızhan, Nükhet Duru'nun açıklaması hakkında konuştu. İzzet Yıldızhan, şunları söyledi: "Nükhet haklı ama biraz geriden geliyor sanırım. Ben bu sözleri aylar önce söyledim. İlk önce insanlar beni eleştirse de daha sonra haklı bularak özür de dilediler. Ben de, Nükhet de düşüncelerimizi söyledik ve buranın Türkiye olduğunu belirttik."

Kadın şarkıcıların giydiği sahne kostümlerini eleştiren İzzet Yıldızhan daha önce yaptığı "Biraz bu topluma göre yaşamaları lazım. Sahnedir gerekliliği vardır ama külotla da çıkmayın ya! Aileler izliyor, benim çocuklarım izliyor. Biraz daha kendinize saygı duyurun. Külotla, mayoyla sahne olmamalı. Ekranda bunu görmek istemiyorum. Peçe ile de sahneye çıkın demiyorum. Bir sanatçının yakışır vaziyette sahneye çıkması gerekir" şeklindeki açıklamasıyla sosyal medyayı ikiye bölmüştü. 

 

İzzet Yıldızhan'dan Nükhet Duru'ya tam destek ile ilgili etiketler Nükhet Duru
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.