İzzet Çapa, bu fotoğrafı görünce espriyi patlattı!

SuperHaber yazarı İzzet Çapa geçtiğimiz günlerde medya tarihinin en sert polemiklerinden birinin fitilini ateşlemiş ve Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'na ağır ithamlarda bulunmuştu.

Cengiz Semercioğlu'nun medyadaki konumunu kötüye kullandığına ve bu yöntemle haksız kazanç sağladığına yönelik suçlamalarda bulunan İzzet Çapa; isim, yer ve zaman vererek, 13 soru yöneltmiş, ancak bu sorulara yanıt alamamıştı.

İzzet Çapa, soruları yanıtsız kalsa da Cengiz Semercioğlu'nun peşini bırakmıyor.

Son olarak sosyal medyada konuyla ilgili eğlenceli mesajlar paylaşan Çapa, Cengiz Semercioğlu ve yakın arkadaşları Ömer Özgüner ve Selim Akçin'in sahibi olduğu "medyatava" internet sitesi hakkında ilginç mesajlar paylaştı.

Dün gece birden bire medyatava sitesinin kensinin Twitter'da takip etmesi ile yaşadığı şaşkınlığı gizleyemeyen İzzet Çapa, bunun hemen arkadından ise aynı hesap tarafından 'block'lanmasını ti'ye aldı.

Çapa, "İki saat önce takibe aldılar. Şimdi de blokladılar. MedyaTavacılar fırça yedi galiba.???????????? " ifadelerini kullandı.

CENGİZ SEMERCİOĞLU'NDAN "ÇAPA" GÖMLEĞİ

"Çapa Marka"nın sahibi İzzet Çapa asıl espriyi ise sona sakladı.

dekjeeee

Twitter'da bir takipçisinin paylaştığı, Cengiz Semercioğlu'nun bir TV kanalında çekilmiş fotoğrafını "retweet" eden Çapa şöyle yazdı;

"Ya Cengiz'ciğime bakın, adamcağızın gömleği 'çapa' dolu. İster misin dövmesini de yaptırsın?????????????"

İzzet Çapa, bu fotoğrafı görünce espriyi patlattı! ile ilgili etiketler İzzet Çapa cengi semercioğlu medyatava
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.