Gözler Cengiz Semercioğlu'ndaydı, yanıt Hürriyet'in '1 numarası' Sedat Ergin'den geldi

İzzet Çapa, Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'na, medyadaki konumunu kötüye kullandığı ve bu yöntemle haksız kazanç sağladığı yönünde ağır suçlamalar yöneltmişti. Bu iddialar hakkında günlerdir suskunluğunu koruyan Semercioğlu'na Hürriyet yönetiminden destek geldi!

SuperHaber yazarı İzzet Çapa geçtiğimiz günlerde medya tarihinin en sert polemiklerinden birinin fitilini ateşlemiş ve Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'na ağır ithamlarda bulunmuştu.

Cengiz Semercioğlu'nun medyadaki konumunu kötüye kullandığına ve bu yöntemle haksız kazanç sağladığına yönelik suçlamalarda bulunan İzzet Çapa; isim, yer ve zaman vererek, 13 soru yöneltmiş ve bu sorulara yanıt beklediğini açıklamıştı.

muokulo

İzzet Çapa yazısında, "Eğer bir parça adamsan ve zerre meslek ahlakın kaldıysa bu sorulara ister Kelebek’teki köşenden, ister sosyal medya hesabından cevap ver. Yok olmaz dersen, bana bir e-mail at. Aynen yayınlamazsam ve mümkün değil ama haklıysan, senden özür dilemezsem de ben adam değilim. Hodri meydan!" diyerek Semercioğlu'na meydan okumuştu.

İzzet Çapa'nın "Kıvırma Cengiz" başlıklı yazısını ve sarsıcı iddialarını burada okuyabilirsiniz...

Bu yazının ardından gözler Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'na çevrilmişti. Semercioğlu'nun bugünkü köşes yazısında İzzet Çapa'nın sorularına yanıt verip, vermeyeceği merakla bekleniyordu.

Ancak Cengiz Semercioğlu'ndan günlerdir, ne konuyla ilgili bir açıklama, ne de İzzet Çapa'nın sorularına yanıt geldi.

Buna karşın, Hürriyet Gazetesi yönetimi bu ağır suçlamalara rağmen yazarları Cengiz Semercioğlu'nun arkasında olduğunu kamuoyuna gösterdi.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, katıldıkları bir etkinlikte Cengiz Semercioğlu'na sarılarak kameralara poz verdi.

Bu görüntü, "Hürriyet yönetimi, hakkındaki haksız kazanç suçlamalarına yanıt verememesine karşın Semercioğlu'nun arkasında" şeklinde yorumlandı.

İZZET ÇAPA'DAN İLK YORUM

İzzet Çapa, Cengiz Semercioğlu ve Sedat Ergin'in birlikte çektirdiği fotoğraf hakkında ilk tepkiyi sosyal medyadan verdi.

Kısa bir değerlendirme yapan Çapa, "Cevap Sedat Bey'den gelmiş!" ifadelerini kullandı.

Gözler Cengiz Semercioğlu'ndaydı, yanıt Hürriyet'in '1 numarası' Sedat Ergin'den geldi ile ilgili etiketler İzzet Çapa Cengiz Semercioğlu Hürriyet polemik
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.