İzzeddin el-Kassam Tugayları İsrail'e ait zırhlı araçları vurdukları sıcak görüntüleri yayınladı

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze'de karadan operasyon sürdüren İsrail'e ait zırhlı araçları roketlerle vurdukları sıcak görüntüleri yayınladı. Yerel kaynaklardan alınan bilgilere göre İsrail'in görüntüleri saklamaya çalıştığı belirtildi.

Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinin doğusunda 6 İsrail askerini hedef aldıklarını duyurdu.

Kassam Tugayları, Telegram hesabından yaptığı ayrı açıklamalarda, Gazze Şeridi'nin farklı bölgelerinde İsrail güçlerini hedef alan saldırılarına ilişkin bilgi verdi.

Han Yunus’un doğusunda 6 İsrail askerinin vurulduğu aktarılan açıklamada, sınıra yakın Kissufim yerleşim biriminin de kısa menzilli "Rucum" füzeleriyle hedef alındığı ifade edildi.

Han Yunus’un doğu bölgelerine giren İsrail güçlerine havan mermileriyle yoğun saldırı düzenlendiği kaydedilen açıklamada, aynı bölgede İsrail güçlerinin barikat kurduğu bir evin anti-personel mühimmatı ve otomatik tüfeklerle hedef alındığı belirtildi.

Kassam, Han Yunus’un kuzeyinde ise İsrail askerlerini taşıyan bir araç ile Merkava tankının Yasin-105 roketleriyle vurulduğunu duyurdu.

Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Beyt Lahiya bölgesinde de İsrail ordusuna ait 12 aracın hedef alındığı aktarıldı.

Kassam Tugayları, Gazze sınırına yakın Yahudi yerleşim birimleri arasında yer alan Raim Askeri Üssü’ne de bir dizi roket fırlatıldığını bildirdi.

İzzeddin el-Kassam Tugayları İsrail'e ait zırhlı araçları vurdukları sıcak görüntüleri yayınladı ile ilgili etiketler İzzeddin el Kassam Tugayları İsrail Saldırı Gazze

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.