İznik Gölü'nde can pazarı! 3 amatör balıkçı devrilen bottan göle düştü

Bursa'da balık tutmak için İznik Gölü'ne açılan 3 amatör balıkçı bot devrilince suya düştü. Ters dönen botun üzerine çıkan balıkçılar kürek çekerek kendilerini kıyıya zor attı. O anlar kameralara yansıdı.

Bursa'nın İznik ilçesi Göllüce Mahallesi'nde meydana gelen olayda; Eftun Deniz, Ferit Ergin ve Yıldıray Avcı adlı 3 kişi balık tutmak için botla İznik Gölü'ne açıldı.

Kıyıdan uzaklaştıktan sonra olta atan 3 arkadaştan Yıldıray Avcı dengesini kaybederek suya düştü. Dengesi bozulan bot yan yatıp ters dönünce Eftun Deniz ve Ferit Ergin de suya düştü.

İhbar üzerine İznik İlçe Jandarma Bot Komutanlığı ve sağlık ekibi bölgeye sevk edildi. Boğulmak üzereyken ters dönen bota binen amatör balıkçılar kürek çekerek güçlükle kıyıya çıkardı.

Sağlık ekipleri ölümden dönen balıkçılara tedbir amacıyla müdahale etti. 3 arkadaşın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


İHA

İznik Gölü'nde can pazarı! 3 amatör balıkçı devrilen bottan göle düştü ile ilgili etiketler Bursa iznik gölü boğulma tehlikesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.