İzmir'de utanç görüntüleri: Suriyeli kadın ve çocukları otobüsten atıp arkadan 'Ohh' çektiler...

İzmir'de 3 Suriyeli kadın ve çocukları, seyir halindeki otobüste çıkan kavganın ardından araçtan atıldı. Kavganın neden çıktığı bilinmezken, otobüsteki yolcuların Suriyeli kadınların arkasından "Defolun gidin ülkenize" ve "Ohh" diye bağırdığı duyuluyor.

İzmir'in Gediz ilçesinde yaşanan utanç görüntüleri bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Seyir halindeki otobüste çıkan arbede sonrası Suriyeli 3 kadın ve çocukları, yolcular tarafından otobüsten indirildi.

KAVGA NEDENİ BİLİNMİYOR

Otobüsteki yolcularla Suriyeli kadınlar arasında çıkan arbedenin nedeni henüz bilinmiyor. Tartışmanın büyümesiyle Suriyeli kadınlar ve çocuklar araçtan zorla indiriliyor.

ARKADAN 'OHH' ÇEKTİLER

Suriyeli kadın ve çocukların otobüsten indirilmesiyle otobüsteki yolcuların arkalarından "Ohh", "Defolun gidin ülkenize" gibi ifadeler kullandığı duyuluyor.

Video kısa sürede sosyal medyada gündem oldu ve yaşanan olaya tepki yağdı. Bazı kullanıcılar ise olayın başlangıç nedeninin öğrenilmesi gerektiğini savundu.

İzmir'de utanç görüntüleri: Suriyeli kadın ve çocukları otobüsten atıp arkadan 'Ohh' çektiler... ile ilgili etiketler Suriyeli İzmir Otobüs

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.