İzmir Marşı'na küfürle eşlik eden Ebubekir Öztürk kendisini nasıl savundu?

Oyuncu Ebubekir Öztürk'ün avukatı Fatih Erdöl SuperHaber'e özel açıklamalarda bulundu. İzmir Marşı videosunun bağlamından koparıldığını, gündemin değiştirilmeye çalışıldığını iddia etti.

Şafak Sezer’in sinema filmlerinde rol verdiği ve ‘Ganyotçu’ karakteriyle tanınan Ebubekir Öztürk’ün İzmir Marşı’na küfürlü sözlerle eşlik ettiği videosu büyük ses getirdi.

Atatürk'e ve ailesine yönelik hakaretlerin gündemde olduğu bir dönemde ortaya çıkan video bir anda Ebubekir Öztürk’ü hedef tahtasına oturttu.

Arkadaşlarıyla bir otomobilin içinde İzmir Marşı’nı söylerken küfürlü sözler ekleyen Öztürk’ün görüntüleri büyük tepki topladı.

SuperHaber ünlü oyuncuya ulaşmak için yoğun çaba sarf etse de, Ebubekir Öztürk’ün avukatı müvekkilinin şu an için konuşmak için psikolojisinin uygun olmadığını belirtti.

Ebubekir Öztürk’ün eleştiriler nedeniyle çok üzgün olduğunu belirten avukat Fatih Erdöl, SuperHaber'e şu açıklamaları yaptı;

Bu video bağlamından tamamen koparılarak, kötü niyetli bir şekilde ve toplumda infial yaratmak için yayınlandı. Gündemi değiştirmek için yapıldığı ortada. Bu video kimin işine yarayacak? İzmir'de haftalardır sular akmazken, bir yandan müvekkilimin İzmir Marşı'na küfür ettiğini söylüyorlar, bu yalandır.

VİDEONUN TARİHİ ESKİ

En çok üzüldüğümüz şey ise, insan haklarından bahsediyoruz, özel hayatın gizliliği diyoruz, bütün bunları söylüyoruz ama başkalarının başına bunlar geldiği zaman "Vurun abalıya" diyoruz. Önce bir araştırmamız gerekmez mi? Müvekkilim Ebubekir Öztürk'ün oynadığı filmlerdeki bazı sahneleri sosyal medyaya sürüp kendisini rencide etmeye çalışıyorlar. Ebubekir Öztürk onuruyla evine ekmek götürmeye çalışan bir insan. Bu linç kampanyası kesinlikle etik dışıdır. Ayrıca videonun tarihi de eski. İzmir'e ya da İzmir Marşı'na yönelik bir küfür yok. Orijinali Kafkas Marşı'dır ve müvekkilim de Kafkas göçmenidir.

"BİR SÖZDE SANATÇI VAR, ÖNCE O KENDİ DOLANDIRICILIK DOSYALARINI AÇIKLASIN"

Ayrıca bir de sözde sanatçı var, o kendisini biliyor. O sözde sanatçı kendi dolandırıcılık dosyalarını anlatsın suçlu arıyorsa. Karşılıksız çeklerinden, dolandırdığı kadınlardan bahsetsin. Ben meslek etiği olarak bunları açıklamayacağım onların seviyesine düşmemek için. O sözde sanatçı Atatürk'ü ve Atatürkçüleri de kendine alet etmesin. Ebubekir Öztürk yanlış anlaşıldığı için sağduyulu vatandaşlarımızdan özür diliyor ve kendisi çok üzgün.

SuperHaber/Özel Haber

İzmir Marşı'na küfürle eşlik eden Ebubekir Öztürk kendisini nasıl savundu? ile ilgili etiketler ebubekir öztürk ganyotçu İzmir Marşı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.