İYİ PARTİ'Lİ İSİMDEN BOMBA İFŞALAR! 'PARTİ FETÖ TALİMATIYLA KURULDU, LİSTELERİ FETÖ YAPTI!'

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, MİT’in kırmızı bültenle aranan teröriste nokta operasyonu, Ümit Özdağ ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında cumhurbaşkanı seçimi öncesi imzalanan gizli protokolün detaylarını, CHP Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko'nun HDP'yle iş birliğinin sinyallerini ve İsrail-Hamas arasındaki esir takası anlaşmasının ayrıntılarını masaya yatırdı.

‘’FAHRETTİN TOLUN MİT TARAFINDAN BAŞARILI BİR OPERASYONLA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ''

Bozkurt, ‘’Hayri Serhat' kod adlı terörist örgütün en eski militanlarından biri. 1992'de örgütün kırsal alanlarına katılarak yükseldi. Fahrettin Tolun, MİT tarafından başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirildi. Tolun, PKK/PYD/YPG'nin ağır silah ve sözde savunma sanayii sorumlusu. ABD'liler bunlara çok şey öğretiyor. Terör örgütünün silahlı terör eylemlerindeki sorumlu isim 'Hayri Serhat' kod adlı terörist Fahrettin Tolun'dur. Terör elebaşları enselerindeki nefesten korkar hale geldi. MİT'in yoğun çalışmalarından korkuyorlar. Terör örgütü yakınlarında tuttuğu kişileri özenle seçtiler, sürekli yer değiştirdiler ama MİT'ten kaçamadılar.

''ÜMİT ÖZDAĞ CHP'YE TEPKİ GÖSTEREN SEÇMENE OYNUYOR''

Mevcut CHP yönetimi kapalı kapılar ardından değil açıkça HEDEP'le iş birliği yapıyor. Ümit Özdağ CHP'ye tepki gösteren seçmene oynuyor. Bir dönem İYİ Parti'nin yaptığını şimdi Özdağ yapıyor. Bu gizli protokolle kılıçdaroğlu'nun 14 ve 28 Mayıs öncesi girdiği şeklin ne hale geldiğini görüyoruz. Kılıçdaroğlu her şeyi denedi, şekilden şekile girdi. Bu yapının Türkiye'de iktidar olduğunu düşündüğüm anda ürperiyorum. İlke, program yok... Bu her şeyi pazarlıkla verebilecek bir yapı.

YAVAŞ'TAN AKŞENER'E SÜRPRİZ ZİYARET

İmamoğlu'nun da Akşener'le görüşeceğini düşünüyorum. Yavaş Akşener'e 'Ankara'da milliyetçi oylar bölmeyelim' diyecek. İYİ Parti seçmeninin Yavaş'a oy vereceği yönünde propagandalar var. Ancak gerilim artarsa İYİ Parti tarafından Yvaş hakkında ilginç bilgiler ortaya çıkabilir. İYİ Parti'de çekirdek ekibin başka bir hedefi olduğunu görüyoruz. İYİ Parti 2024 yerel seçimde olabilir ama 2028'de olur mu şüpheli. Arka arkaya gelişmeler, istifalar yaşanmaya başladı. Yaşananlar kirli ilişkilerin ortaya çıktığı döneme uzanıyor.’ sözlerini kulandı.

Para ve taciz iddialarıyla çalkalanan İYİ Parti’nin istifa eden Şanlıurfa eski il başkanı Fedai Çakmaklı, Akşener yönetimiyle ilgili bomba gerçekleri ‘Haberin Olsun’ canlı yayınında açıkladı. 

''TEKİRDAĞ'DA GENEL BAŞKAN YARDIMCISININ SIRALAMASI 3 MİLYON DOLARA SATILDI''

Tekirdağ genel başkan yardımcısının sıralamasının 3 milyon dolara satıldığını iddia eden Çakmaklı kirli planı gözler önüne sererken 'Milletimizin sesi olmak, bölgenin sorunlarını dile getimek için kapı kapı dolaştım. Sadece Şanlıurfa'da değil, Tekirdağ'da genel başkan yardımcısı olan şahıs bile listeye konulmadı. Tekirdağ'da genel başkan yardımcısı olan şahıs bile listeye konulmadı. 'Genel başkan yardımcısıyım sıralamam 3 milyon dolara satıldı' dedi. İYİ Parti listesinde sıralama para karşılığında satıldı. Ümit Dikbayır, Uğur Poyraz, Esma Bekar, Metin Ergun, Burak Akburak İYİ Parti'de bir ağ oluşturarak genel başkanı kamufle etti. Seçim süreci başladığında genel merkeze İYİ Parti'yle alakası olmayan yeni danışmanlar atandı. İYİ Parti'yi bile eleştiren bu şahıslar zengin avcılığı yapıp genel merkeze müşteri getirdiler. İYİ Parti'nin listelerinin yüzde 50'sinde parti üyesi olmayan, son bir hafta içinde üye olan insanlar listenin başına getirildi. Antalya'da, Şanlıurfa'da, Gaziantep'te ciddi paralar döndü. İYİ Parti Genel Merkez yetkileri teşkilatlara ciddi baskı uyguladı. Tehditlerle istediklerini elde ettiler. Teşkilatların çoğu da boyun eğdi. İYİ Parti Genel Merkezi'nde genel başkan yardımcılarının yüzde 99'u akçeli işlerin döndüğünü biliyor ama makam uğruna sesini çıkartmadı.'' ifadelerini kullandı.

''AKŞENER FETÖ'DEN TALİMAT ALDI''

İYİ Parti'de listelerin kapalı kapılar ardında belirlendiğini belirten Fedai Çakmaklı, FETÖ'den talimat alındığına vurgu yaparak ''İYİ Parti Özel Kalemi Esma Bekar'ın, siyaset akademisi başdamışmanı Yüksel Korkmaz'ın geçmişi araştırılsın. İYİ Parti FETÖ talimatıyla kurulan bir partidir. İYİ Parti'de listeler dışarıdan, okyanus ötesinden FETÖ'den gönderildi. Bir partinin listesi kapalı kapılar ardında yapılmaz. Teşkilatlar dikkate alınmadan 81 ilin listesi Akşener'in evinde özel kalem Esma Bekar ile yapıldı. İYİ Parti'de Ümit Dikbayır ve birçok isimlere seçime 1.5 ay kala milyonluk yeni araçlar alındı. Dikbayır İYİ Parti'in mali işler sorumlusu olduktan sonra birçok lüks araçlar satın aldı. Akşener teşkilatların sesini duymak istemedi, kulaklarını tıkadı. Şimdi de ali cengiz oyunları oynuyor. Akşener 'kumar masası' deyip kalktığı masaya geri oturdu. Pensilvanya'dan talimat aldı.'' sözleriyle bomba açıklamalar yaptı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

İYİ PARTİ'Lİ İSİMDEN BOMBA İFŞALAR! 'PARTİ FETÖ TALİMATIYLA KURULDU, LİSTELERİ FETÖ YAPTI!' ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener Ümit Dikbayır para taciz Şanlıurfa CHP Ümit Özdağ Kemal Kılıçdaroğlu İsrail Filistin Hamas

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.