İYİ PARTİ’DE SUİKAST GİRİŞİMİ: GİK ÜYESİNİN EŞİNDEN MANAVGAT İLÇE BAŞKANINI ‘ÖLDÜRÜN’ TALİMATI!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümündeİYİ Partiyi karıştıran suikast girişimini, CHPde Lütfü Savaş’ın adaylık meselesini, FETÖ elebaşının eski sağ kolu Nurettin Veren'in bomba söylemlerini masaya yatırdı.

''MUHALEFETTE 29 MAYIS'TAN SONRA BAŞLAYAN KAVGADAN DOLAYI SEÇMEN SANDIĞA GİTMEME KARARI ALABİLİR''

Bozkurt, ''Muhalefet yapısı, türk demokrasisi için tehlike içeriyor. kendi seçmenini siyasete küstürüyor. Muhalif kanalların izlenmesinde düşüş var. Muhalefette 29 Mayıs'tan sonra başlayan kavgadan dolayı seçmen sandığa gitmeme kararı alabilir. Sorumlusu muhalefet partileridir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı adayla bazında belli bölgelerde karşılık bulacaktır.

''CHP HATAY'DA LÜTFÜ SAVAŞ'I GÖSTERSE DE GÖSTERMESE DE OY KAYBEDECEKTİR''

CHP'den ayrılanların bazıları belli bir kitleyi kontrol eden isimlerdi. CHP'den ayrılan isimler yüzde 40'lık oyu yüzde 25'e düşürme potansiyeli olan isimler. 5-10 kişi değiller. Sandığa gitmeme örgütlenmesi yapıyorlardır. CHP öyle bir durumda ki elini nereye atsa bitecek. Lütfü Savaş'ı gösterse de göstermese de oy kaybedecektir. CHP Hatay'a Lütfü Savaş ile girdiğinde kaybedecektir. CHP Hatay'a veda edecek gibi gözüküyor.

''KILIÇDAROĞLU ADAY TANITIM TOPLANTISINA GİTMEYEREK 'BEN SİZİN YANINIZA DEĞİLİM AMA BUNDAN SONRA VARIM' MESAJI VERDİ''

Kılıçdaroğlu aday tanıtım toplantısına gitmeyerek 'Ben sizin yanınıza değilim ama bundan sonra varım' mesajı verdi. Kılıçdaroğlu döneminde CHP böyle değildi.'' 

''İMAMOĞLU VE KILIÇDAROĞLU 1 NİSAN'A HAZIRLANIYOR''

İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu 1 Nisan'a hazırlanıyor. İmamoğlu seçimi kazanırsa 1 Nisan'da CHP Genel Merkez'e el koyacak ve CHP'yi doğrudan yönetecektir. Kazanamaz ise '2019'da kazandığım İstanbul'u bunlar yüzünden kaybettim' diyecektir. İmamoğlu ikinci Muharrem İnce olabilir. İmamoğlu ayrı bir parti kurmak yerine CHP'nin kontrolünü tamamen almak isteyebilir, kopmak istemeyecektir.

''İYİ PARTİ'DEKİ KOLTUK SAVAŞLARINDA İŞ TETİKÇİ TUTMAYA KADAR GİTMİŞ''

İYİ Parti'deki koltuk savaşlarında iş tetikçi tutmaya kadar gitmiş. Hüseyin Ergen'e düzenlenen silahlı saldırının arkasından siyasetçi sandığımız ama her türlü mafya ve kötü işi yapan Ayşen Kurt ve eşi çıktı. Siz siyasetçi misiniz, terörist misiniz?'' değerlendirmesinde bulundu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

İYİ PARTİ’DE SUİKAST GİRİŞİMİ: GİK ÜYESİNİN EŞİNDEN MANAVGAT İLÇE BAŞKANINI ‘ÖLDÜRÜN’ TALİMATI! ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener CHP Lütfü Türkkan Hatay FETÖ

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.