İYİ Parti-Nihat Genç kavgasının perde arkası: Akşener ayağıma özel adamlar gönderdi!

"Hudut namustur" pankartı asan gencin saldırıya uğramasının ardından Yazar Nihat Genç, pankartı savunanların NATO'cu olduğunu iddia etmişti. Genç, İYİ Parti yöneticisi Av. Emir Gürbüz’ün kendisini ölümle tehdit ettiğini öne sürmüştü. Nihat Genç, son paylaşımında İYİ Parti ile ilgili yeni iddialarda bulunarak "Susturamadıkları için acıları çok büyük" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti ile Yazar Nihat Genç arasındaki "NATO'cu" kavgası büyüyor. 

Nihat Genç, İYİ Parti yöneticisinin kendisini hedef almasının perde arkasıyla ilgili şok iddialarda bulundu. 

Genç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Akşener ayağıma özel adamlar gönderdi vekil yaptırmak için yalvar yakar, siz NATO partisisiniz deyip reddettim. Yeniçağ patronu yazmam için peşime düştü, Hrant Dink'i hedef gösteren bir gazetede hiçbir güç beni yazdıramaz deyip reddettim. Susturamadıkları için acıları çok büyük!" ifadelerini kullandı. 

Genç, İYİ Parti'yi FETÖ mantığı kullanmakla suçladı:

Nihat Genç, Yeniçağ gazetesindeki haberden isminin çıkarılmasını da 'Korkaklık' olarak değerlendirdi.

 

İYİ Parti-Nihat Genç kavgasının perde arkası: Akşener ayağıma özel adamlar gönderdi! ile ilgili etiketler Nihat Genç İYİ Parti Kavga
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.