İYİ Parti içindeki NATO'cu gençler kimler? Nihat Genç anlattı

Nihat Genç, İYİ Parti içindeki isimlerle ilgili dikkat çeken sözler söyledi. Parti içinde NATO'cu gençlikten kişiler olduğunu belirten Genç, "Türkiye'de göçmen muhalefetinin başını çekmek isteyen, göçmen muhalefetini provoke etmek isteyen tuhaf bir durum var, bir şaibe var" dedi.

Son olarak 'Hudut namustur' yazılı pankartlarla gündeme gelen İYİ Parti içindeki 'FETÖ'cü ve 'NATO'cu isimlerle ilgili tartışmalar devam ediyor. Nihat Genç, bünyesinde NATO'cu gençlerin bulunduğu İYİ Parti'nin göçmen ve sınır politikaları konusunda eleştiri yapmaya hakkının olmadığını belirterek, parti içindeki NATO'cu gençlikten isimleri sıraları. Genç, "Buğra Kavuncu'nun içinde olduğu, Emir Gürbüz'ün içinde olduğu NATO Gençlik Konseyi'nin içinde olduğu, hepsinin yuvalandığı İYİ Parti'nin içinde aynı şekilde FETÖ yuvalanıyor, aynı şekilde Süleymancılar yuvalanıyor; Tuhaf bir şey var orada." ifadelerini kullandı.

Veryansın TV YouTube kanalında açıklamalar yapan Nihat Genç şu ifadeleri kullandı:

"'Hudut namustur' diye bir laf etti Hulusi Akar... İYİ Partili gençler afiş astı 5-6 yerde sonra da gözaltına alındı. Bu gözaltıları İYİ Parti eleştirdi, Buğra Kavuncu koştu, Emir Gürbüz diye bana ölüm tehdidi yapan o çocuk, gitti o da avukatlığını yaptı. Genç arkadaşlara söylüyorum burada dikkatli olacağız. Buğra Kavuncu'nun içinde olduğu, Emir Gürbüz'ün içinde olduğu NATO Gençlik Konseyi'nin içinde olduğu, hepsinin yuvalandığı İYİ Parti'nin içinde aynı şekilde FETÖ yuvalanıyor, aynı şekilde Süleymancılar yuvalanıyor; Tuhaf bir şey var orada.

NATO gençliği üyesi bunlar... Buğra Kavuncu, Enver Altaylı'nın yeğeni, yani eski Gladio'nun yakınları... NATO dediğin yer neredir; Gladio'dur. Nato gençlik dediğin nedir; Gladio'nun U-19 takımı. Bütün bunları o eylemde gördük. İzmirli çocuklar olsa, başka çocuklar olsa, falanca gençlik olsa, filanca üniversitenin çocukları olsa başımın üstüne. Türkiye'de göçmen muhalefetinin başını çekmek isteyen, göçmen muhalefetini provoke etmek isteyen tuhaf bir durum var, bir şaibe var. İktidarın politikaları yanlıştır, buna karşı gelelim, afişler asalım, eylemler yapalım, her şeye hazırım. Ama bunu NATO gençliği yapamaz. NATO gençliğinin İYİ Parti içindeki adamları, şaibeli adamları hiç yapamaz. Hulusi Akar'a en sert eleştirileri biz yaptık, yaparız da... Ama senin yapmaya hakkın yoktur."

İYİ Parti içindeki NATO'cu gençler kimler? Nihat Genç anlattı ile ilgili etiketler Nihat Genç İYİ Parti NATO FETÖ
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.