'İyi ki Varsın Eren' filmi için geri sayım!

PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül ve Ferhat Gedik'in hayatlarının konu edildiği 'Kesişme; İyi ki varsın Eren' filminin çekimleri sürüyor. Nevşehir ve Hatay illerinin yanı sıra Maçka ilçesinde de süren çekimlerde Eren Bülbül'ün şehit olduğu sahnenin çekimleri şehadetinin yıl dönümüne denk getirildi.

Trabzon'un Maçka ilçesinde terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatlarının konu edildiği TRT Ortak Yapımı “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” ismiyle beyaz perdeye taşınacak sinema filminin çekimleri devam ediyor.

'İyi ki Varsın Eren' filmi için geri sayım!

2. FRAGMAN PAYLAŞILDI

11 Ağustos 2017 tarihinde şehit olan iki kahramanın 4’üncü vefat yıl dönümünde “Kesişme; İyi ki Varsın Eren”in ikinci tanıtımını sosyal medya hesabından paylaşan TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, “Şehitlerimiz Eren Bülbül ve J.Asb. Ferhat Gedik’i dünyanın kalp hafızasına mühürlemek için yola çıktık. Çekimlerde sona yaklaşırken, TRT ortak yapımı ‘Kesişme; İyi ki Varsın Eren’ filminin 2. fragmanı şehadetlerinin 4. yılında sizlerle. Rahmet ve minnetle... #iyikivarsınEren” ifadelerini kullandı.

'İyi ki Varsın Eren' filmi için geri sayım! - Resim : 2

“Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filminin ikinci tanıtımında, izleyenleri derinden etkileyecek duygu yüklü sahnelerin yanı sıra bir de sürpriz vardı. Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Abdülkadir Ömür, koyu bir Trabzonspor taraftarı olan Eren Bülbül’ün hayatını anlatan filmde rol aldı. Tanıtım filminde Ömür’ün, Eren ve kardeşleriyle aynı takımda oynadığı maç sahnesi ilgi gördü. 

'İyi ki Varsın Eren' filmi için geri sayım! - Resim : 3

FİLM, CUMHURİYETİN 98. YIL DÖNÜMÜNDE VİZYONDA

Tanıtım filmi ile birlikte filmin vizyona gireceği tarih de belli oldu. “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” Cumhuriyetin 98. yıl dönümünde 29 Ekim Cuma günü beyaz perdede olacak. Yapımcılığını Mustafa Uslu, yönetmenliğini Özer Feyzioğlu’nun üstlendiği, İsmail Hacıoğlu, Rahman Başel, Alayça Öztürk, Mutlunur Lafçı ve Emir Çiçek’in başrolleri paylaştığı filmin müziklerini ise Fahir Atakoğlu yaptı. Senaryosunu Mert Dikmen ve Özer Feyzioğlu’nun kaleme aldığı filmde, iki şehidimizin hayat hikayesi, ülkemizde yaşanan terör gerçeği, Anadolu ve Karadeniz’deki çetin yaşam şartlarıyla amansızca mücadele eden çalışkan, fedakâr, sevgi yüklü ailelerin yaşamlarından kesitlerle izleyicisi ile buluşacak.

 

'İyi ki Varsın Eren' filmi için geri sayım! ile ilgili etiketler Şehit film TRT eren bülbül Kesişme

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.