İyi haberi Bakan Koca verdi

Koronavirüs salgının başından bu yana Türkiye'de hastalığın merkezi İstanbul oldu. Yaz aylarında bir ara artış hızında Ankara'nın gerisinde kalsa da tatil dönüşleri ile birlikte zirveyi yeniden alan İstanbul'da yaşanan artış son zamanlarda korkutucu boyutlara ulaştı. İstanbul için iyi haberi ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medyadan verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün İstanbul'un sağlık yöneticileri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Koca İstanbul için iyi haberi verdi. 

Koca, İstanbul'da çabaların sonuç vermeye başladığını gördüklerini söyledi ve "Artış kontrol altında" dedi. 

İşte Bakan Koca'nın o mesajı:

"İSTANBUL sağlık yöneticileriyle yaptığımız değerlendirmede, çabalarımızın sonuç vermeye başladığını gördük. Artan test sayıları, filyasyon hızı, sağlık çalışanlarının yoğun emeği ve tedbirlere gösterilen uyumla daha iyi bir noktadayız. Artış kontrol altında. Süreç hepimize bağlı."

İyi haberi Bakan Koca verdi

İyi haberi Bakan Koca verdi ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İstanbul salgın artış
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.