İttifak her konuda çatırdıyor! CHP ile İYİ Parti göçmen meselesinde de anlaşamadı!

HDP ile ittifak konusunda sürekli restleşen Millet İttifakı'nın üyeleri CHP ve İYİ Parti bu kez bir başka kritik konuda anlaşmazlık yaşadı! CHP İstanbul Milletvekili Cihangir İslam ile İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan sosyal medyada göçmenlerle ilgili bir tartışma nedeniyle birbirine girdi! İki isim arasında Suriyeli ve Afgan göçmenler üzerinden başlayan polemik bir anda sosyal medyada gündemin üst sıralarına yerleşti.

CHP'li Cihangir İslam ile İYİ Partili Lütfü Türkkan arasında Twitter'da yaşanan polemik dikkat çekti. İki isim arasında sığınmacılar üzerinden yaşanan polemik sosyal medyada gündem oldu.

Geçtiğimiz aylarda Saadet Partisi'nden istifa ederek CHP'ye geçen İstanbul milletvekili Cihangir İslam, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın "Suriyeliler yetmedi, şimdi de Afganlılar. Yol geçen hanı mı burası?" şeklindeki paylaşımına "Altına “Makedonyalı Lütfü” diye bir imza atmalıydınız." cevabını verdi.

Türkkan, CHP'li İslam'ın çıkışı karşısında tartışmayı sosyal medyadan büyütmemek adına "Cevap vermem gereken biri mi diye baktım, olmadığını görünce vazgeçtim." sözleriyle karşılık verdi.

Bu tartışma, HDP ile ittifak yapılması konusunda farklı görüşlere sahip olan Millet İttifakı'nın iki üyesi İYİ Parti ile CHP arasında yeni bir tartışma konusu olarak öne çıktı.

 

İttifak her konuda çatırdıyor! CHP ile İYİ Parti göçmen meselesinde de anlaşamadı! ile ilgili etiketler İYİ Parti CHP Millet İttifakı Sığınmacı Mülteci Cihangir İslam Lütfü Türkkan Twitter tartışma polemik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.