İtimat İsmailov kimdir? Azeri işadamı nasıl öldü?

Azeri işadamı İtimat İsmailov'un yaşamını yitirdiği belirtildi. Saldırıya uğrayan İtimat İsmailov kimdir? Azeri işadamı nasıl öldü? Ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.

Azeri iyadamı Türkiye'de saldırıya uğradı. İşadamı İtimat İsmailov’u vurduğu ileri sürülen Gözel Damirov polis tarafından her yerde aranıyor. Gözel Damirov’un Azerbaycan’da bir dönem İl Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunduğu ve daha sonra karıştığı bir olaydan sonra Türkiye’ye kaçtığı öğrenildi. Hayatını kaybeden İtimat İsmailov kimdir? Azeri işadamı nasıl öldü? Azeri işadamına saldırı ile ilgili detaylar ve İsmailov hakkındaki bilgiler bu haberde yer alıyor.

İtimat İsmailov kimdir? Azeri işadamı nasıl öldü?

AZERİ İŞADAMI İTİMAT İSMAİLOV NASIL ÖLDÜ?

Sovyet Rusya döneminde Azerbaycan Cumhuriyet Başsavcılığı ve bir dönemde Adalet Bakanlığı yapan İlyas İsmailov’un oğlu olan işadamı İtimat İsmailov Florya’daki ofisinde akşam saatlerinde silahlı saldırıya uğradı. İş adamının, gazeteci Sevil Nureyeva'nın eşi olduğu öğrenildi.

İtimat İsmailov kimdir? Azeri işadamı nasıl öldü? - Resim : 2

KATİL AZERİ ESKİ POLİS ŞEFİ

İşadamı İtimat İsmailov’u vurduğu ileri sürülen Gözel Damirov polis tarafından her yerde aranıyor. Gözel Damirov’un Azerbaycan’da bir dönem İl Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunduğu ve daha sonra karıştığı bir olaydan sonra Türkiye’ye kaçtığı öğrenildi.

KATİL ZANLISI YAKALANDI
Azerbaycanlı eski üst düzey polis müdürü ve emekli albay Gözal Damirov'un yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, bu kişinin aracını Beşiktaş Etiler Mahallesi'nde terk edilmiş buldu. Araç çevresinde yapılan çalışmada şüpheli Damirov'u yakalandı.

İş adamı İsmailov ile arasında borç meselesi bulunduğu iddia edilen katil zanlısı gözaltına alınarak ifade işlemleri için Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

İtimat İsmailov kimdir? Azeri işadamı nasıl öldü? - Resim : 3

 İTİMAT İSMAİLOV KİMDİR?
Azerbaycan asıllı iş adamı İtimat İsmailov, Sovyet Rusya döneminde Azerbaycan Cumhuriyet Başsavcılığı ve bir dönemde Adalet Bakanlığı yapan İlyas İsmailov’un oğludur. İş adamının, Star Gazetesi yazarı Sevil Nureyeva'nın eşi olduğu öğrenildi. İsmailov savunma sanayiindeki önemli yatırımları ile tanınıyordu.

İtimat İsmailov kimdir? Azeri işadamı nasıl öldü? ile ilgili etiketler İtimat İsmailov kimdir nasıl öldü azeri işadamı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.