İşyeri sahibi emekliler dikkat! Krediniz Denizbank'tan! 150 bin TL'ye kadar anında nakit ödeme yapılacak!

İşyeri sahibi olan emekli vatandaşlar için yeni bir kredi kampanyası düzenleyen Denizbank, nakit ihtiyaçlarına uygun faizler karşılığında olumlu yanıt vereceğini ifade etti. İşte detaylar…

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun belirlemiş olduğu yaş, sigortalılık süresi ve prim ödemesi şartlarını tamamlayarak emeklilik hakkına kavuşmuş olan ancak geçim dertlerinden ötürü ya da hobileri sebebi ile iş hayatından uzaklaşamayan emeklilere, Denizbank’tan destek geldi. Mevcut emekli maaşları ile geçinemeyen ek olarak bir de zorlu ekonomik şartlar çerçevesinde işletmeleri de tehlike giren emekli KOBİ’lere kredi desteği vereceğini belirten Denizbank, detayları paylaştı.

Birçok farklı kategoride düzenlediği avantajlı kampanyalar ve sunduğu kaliteli hizmet sayesinde toplumun her kesimi tarafından sıklık ile tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Denizbank, bu kez de emekli vatandaşlar için yeni bir kredi kampanyası düzenlediğini duyurdu. Hali hazırda 3 farklı başlık altında emeklilere nakit desteği veren Denizbank, emekli KOBİ’lere de kredi hizmet sunacağını bildirdi.

EMEKLİ KOBİ’LERE DENİZBANK’TAN KREDİ DESTEĞİ!

İşyeri sahibi emekliler dikkat! Krediniz Denizbank'tan! 150 bin TL'ye kadar anında nakit ödeme yapılacak!

Sene başından bu yana yükselemeye devam eden enflasyon sebebi ile mevcut kampanyalarını her ayın başında güncelleyen Denizbank, emekli promosyonu kampanyasını da aralık ayının başı itibari ile yeniden düzenledi. Ek ödeme tutarını 5 bin TL’ye yükselten banka, emekliler için yeni bir kredi kampanyası düzenlediğini ifade etti.

Emekli vatandaşlara ihtiyaç kredisi hizmeti sunan, emekli olmak isteyen vatandaşlara da prim borçlarını kapatmaları adına farklı bir başlık adında kredi hizmet sunan Denizbank, bu kez de emekli KOBİ’lere kredi hizmeti vereceğini açıkladı. Banka ilgili kredi kampanyasının üst limitini 150 bin TL olarak belirlerken taksit ödemesi için tercih edilebilecek olan azami vade sayısını 24 ay olarak açıkladı.

DENİZBANK EMEKLİ KOBİ KREDİSİNİN AYRINTILARI

Denizbank emekli KOBİ’ler için düzenlemiş olduğu 150 bin TL üst limitli yeni kredi kampanyasına hem banka şubeleri hem de SMS kanalı aracılığı ile başvuru yapılabileceğini ifade etti. Banka, SMS başvuruları için ESNAF yazıp boşluk bırakıp T.C. kimlik numarasının yazılıp 3280’e kısa mesaj gönderilmesi gerektiğini belirtti.

İşyeri sahibi emekliler dikkat! Krediniz Denizbank'tan! 150 bin TL'ye kadar anında nakit ödeme yapılacak! ile ilgili etiketler Denizbank kredi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.