İstiklal Caddesi patlaması ölenlerin, yaralıların isimleri açıklandı mı?

Taksim İstiklal Caddesi’nde 13 Kasım akşamında saat 16.00 sıralarında yaşanan patlamada ölenlerin ve yaralıların isimleri vatandaşlar tarafından merak edildi. Şimdiden İstiklal Caddesi’nde yaşanan patlamanın bir terör saldırısı olup olmadığı da merak edilmekte. Peki, ölenlerin ve yaralıların kimlikleri belli oldu mu?

Taksim İstiklal Caddesi’nde 13 Kasım Pazar akşamında bir patlama meydana geldi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya patlamanın ardından yaptığı ilk açıklamada ölenlerin ve yaralıların olduğu bilgisini kamuoyu ile paylaştı ve ilerleyen dakikalarda da ayrıntılar Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan geldi.

Şu ana kadar sadece Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, İstiklal Caddesi’nde yaşanan hain saldırı sonrasındaki patlamada çalışma arkadaşları Yusuf Meydan ile kızı Ecrin’in hayatını kaybettiğini sosyal medya üzerinden paylaştı.

Yanık paylaşımında, “Yüreğimiz İstanbul'daki hain saldırıdan gelen acı haberle yandı. Çalışma arkadaşımız Yusuf Meydan ve kızı Ecrin'i kaybettik. Ailesinin, yakınlarının ve çalışma arkadaşlarımızın başı sağ olsun. Bir baba ve kızının hayatını kaybetmesine neden olan bu kalleş saldırıyı lanetliyorum. Devlet olarak tüm imkanlarımızla hayatını kaybeden kardeşlerimizin ailelerinin ve yaralılarımızın yanındayız. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya hiçbir şer odağının gücü yetmeyecek” ifadelerine yer verdi.

İstiklal Caddesi’nde yaşanan patlama sonrasında son açıklamalara göre 6 vatandaşımız hayatını kaybederken 81 kişi de yaralanarak çevre hastanelerde tedavi altına alındı. Yaralı 81 kişiden 39’unun taburcu edildiği kaydedildi.

İstiklal Caddesi patlaması ölenlerin, yaralıların isimleri açıklandı mı?

İstiklal Caddesi Patlamanı Ölü ve Yaralıların Kimlikleri Açıklandı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, İstiklal Caddesi’nde yaşanan hain saldırı sonrasındaki patlamada çalışma arkadaşları Yusuf Meydan ile kızı Ecrin’in hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

"6 terör şehidimiz var. Hepsinin ayrı bir hikayesi var. Hayatını kaybedenlerin kardeşlerimiz Arzu Özsoy İstanbul 1984 doğumlu ve kızı Yağmur Uçar Ereğli 2007 doğumlu, Yusuf Meydan Palu 1988 doğumlu, Ecrin Meydan Seyhan 2013 doğumlu, Adem Topkara Gümüşhane 1982 ve eşi Mukaddes Topkara Rize 1985 doğumlu." 

İstiklal Caddesi patlaması ölenlerin, yaralıların isimleri açıklandı mı? ile ilgili etiketler Taksim İstiklal Caddesi patlama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.