İşten atılan kadın İmamoğlu'na sesini duyurmak isteyince tartaklandı! "Hepsi senin yararına"

İşten atıldığını belirten bir kadın İmamoğlu ile konuşmak isteyince görevliler tarafından tartaklandı. İmamoğlu ile arasında 1 metre bile olmamasına rağmen, İBB Başkanı'na sesini duyuramayan kadın "Hepsi senin yararına" sözlerine tepki göstererek, "Hepsi benim yararıma evet, yerde sürüklemeleri de benim yararıma." diyerek gözyaşlarını tutamadı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, başkanlığa geldiği günden itibaren 13 bin 312 bin işçiyi işten çıkardı. 

İmamoğlu'nun işten attığı kadınlardan biri olduğu iddia edilen bir kadın, İmamoğlu ile konuşmak isteyince görevlilerin tepkisi ile karşılaştı. 

İşten atılan kadın İmamoğlu'na sesini duyurmak isteyince tartaklandı! "Hepsi senin yararına"

"HEPSİ SENİN YARARINA" DİYEREK TARTAKLADILAR

İmamoğlu ile arasında 1 metre bile olmamasına rağmen, İBB Başkanı'na sesini duyuramayan kadın tepki gösterdi. 

"Hepsi senin yararına" diyerek kendisini tartaklayan görevlilere tepki gösterek kadın, "Hepsi benim yararıma evet, yerde sürüklemeleri de benim yararıma. " dedi. 

İşten atılan kadın İmamoğlu'na sesini duyurmak isteyince tartaklandı! "Hepsi senin yararına" ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu İBB İstanbul

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.