İstedikleri ilacı yazmayan doktora çirkin saldırı! Camları tekmeleyip yumruklar savurdular...

Şanlıurfa'da istedikleri ilacı yazamayan aile hekimine, hastanın yakınları dehşet yaşattı. Hastayı muayene etmeden ilaç yazamayacağını belirten Aile Hekimi Mehmet Emin A. ile tartışan hasta yakınlarının, merkezin kapı ve pencerelerini tekmelediği anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye Mahallesi'ndeki Nihat Demirelli Aile Sağlığı Merkezi’nde dehşete düşüren bir olay yaşandı. 

MUAYENE ETMEDEN İLAÇ YAZAMAYACAĞINI SÖYLEYİNCE ARBEDE ÇIKTI

İsmail A. ve Abdulkadir A., gittikleri merkezde Aile Hekimi Mehmet Emin A.’dan bir yakınlarının kullandığı ilacı, reçete etmesini istedi. Ancak Mehmet Emin K., hastayı muayene etmeden ilaçları yazamayacağını söyledi. Çıkan tartışma, kısa sürede arbedeye dönüştü.

İstedikleri ilacı yazmayan doktora çirkin saldırı! Camları tekmeleyip yumruklar savurdular...

POLİSİN ARANDIĞINI DUYUNCA SALDIRGANLAR KAÇTI

İsmail A. ile Abdulkadir A. dışarı çıkarılarak güvenlik gerekçesiyle merkezin kapısı kilitlendi. İçeriye giremeyen kuzenler kapı ile pencereleri tekmeleyip, yumrukladı. Sağlık çalışanlarının polisi aradığını duyan saldırganlar kaçtı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, kuzenler İsmail ve Abdulkadir A.'yı yakalayarak gözaltına aldı.

GERGİN ANLAR KAMERADA

Yaşanan gerginlik cep telefonu kameralarına yansırken, muayene olmak için merkeze gelen hastalar güvenlik gerekçesiyle içeriye giremedi.

İstedikleri ilacı yazmayan doktora çirkin saldırı! Camları tekmeleyip yumruklar savurdular... ile ilgili etiketler Şanlıurfa doktor Saldırı akraba aile hekimi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.