İşte Survivor 2017'nin şampiyonu! / VİDEO

Survivor 2017'nin finali Kıbrıs'ta yapıldı. Şampiyonluk için Kıbrıs'taki finale kalan Adem Kılıççı ve Ogeday Girişken arasında SMS ile halk oylaması yapıldı.

Ekranların ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor'da bu akşam Kıbrıs'ta final heyecanı yaşandı. Bugüne dek oyunlarda yarışan tüm yarışmacılar Kıbrıs'ta toplandı. Final'de Adem Kılıççı ve Ogeday Girişken kalmıştı.

Finale kalan Ogeday Girişken ve Adem Kılıççı arasında final için SMS oylaması yapıldı. Büyük heyecanın yaşandığı Survivor finalinde koca sezonun şampiyonu belli oldu.

İŞTE ŞAMPİYON!

Finale kalan Adem Kılıççı ve Ogeday Girişken arasında Survivor 2017 şampiyonluğu için SMS oylaması yapıldı.
Kıbrıs'ta yapılan finale bugüne dek bütün elenen yarışmacılar da katıldı.

Survivor 2017'nin şampiyonu gönüllüler takımını temsil eden Ogeday Girişken oldu. Survivor 2017'nin şampiyonu olan Ogeday Girişken birçok izleyici tarafından merak edilen isimlerden biri oldu.

yrutu

SURVİVOR 2017 ŞAMPİYONU OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

Ogeday Girişken 1992 yılında Adana şehrinde doğdu ve beraberinde eğitim hayatına orada devam etti.

Ancak üniversite eğitimi için girdiği bir sınav sonucunda bir başarı elde etti ve Marmara Üniversitesi'nde Beden Eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünü okumaya hak kazandı.

Daha sonrasında lisans eğitimini tamamladı. Sporcu kimliği ile sık sık adından söz ettiren Ogeday o yıllarda da ilgililer tarafından dikkat çekti Fenerbahçe' de lisanslı bir sporcu olarak on yıl kadar kürek takımında yer aldı. Ogeday Girişken 2017 yılında başlayacak olan Survivor takımına seçildi.

Yarışmanın başlamasının ardından Ogeday grek karakteri ile gerek parkurlardaki performansı ile kısa zamanda bir adım öne geçmeyi başardı. Hatta bir ara liderlik yaptığını bile söyleyebiliriz. Yaşının küçük olmasına rağmen birçok kişiden daha çok olgun davranışlarda bulunan Ogeday iki kez bireysel dokunulmazlık oyununda da birinci olarak dokunulmazlık kolyesini taktı. Oyunlarda mutlaka oynatılan Ogeday genellikle parkurlardaki başarısından sonra en çok kardeşine armağan ediyor.

İşte Survivor 2017'nin şampiyonu! / VİDEO ile ilgili etiketler Ogeday Girişken Survivor şampiyon SMS adem kılıççı Survivor 2017 oylama
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.