Survivor'da elenen isim belli oldu!

Survivor'da bu akşam Kıbrıs finali öncesi son defa eleme konseyi yapıldı ve halk oylamasıyla adaya veda eden isim belli oldu.

Survivor'da geçtiğimiz hafta tüm oyunlar bireysele dönmüştü ve yarışmacılar kendi dokunulmazlıklarını kazanmak için savaştılar. Bu hafta oynanan ilk dokunulmazlık oyununu Adem Kılıççı kazandı ve Kıbrıs finali öncesi adada kalmayı garantiledi. İkinci dokunulmazlığı Serhat Akın kazandı ve o da Kıbrıs finalini garantileyen bir diğer isim oldu. Sema Apak sembol oyununun şampiyonu olduğu için haftalar öncesinden Kıbrıs'ı garantilemişti. Geriye sadece eleme adayı olarak Ogeday Girişken ve İlhan Mansız kaldı. Yapılan halk oylamasının ardından Kıbrıs finali öncesi adaya veda eden son isim İlhan Mansız oldu.

SURVİVOR FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor'da artık gözler büyük finale çevrildi. Yarışmanın son 3 gününe girilen bu günlerde Kıbrıs Finali hakkında bir detay henüz ekranlara gelmedi. Kıbrıs Finali çarşamba akşamı ekranlara gelecek.

Survivor'da elenen isim belli oldu! ile ilgili etiketler Ogeday Girişken Survivor 2017 ilhan mansız adem kılıççı sema apak survivor 2017 final
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.