İşte Şeyma Subaşı'nın ilk deneyimi!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı karantina sürecinde başlayan yeni merakını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Sevgilisi Guido Senia ile birlikte geçirdiği ev karantinası günlerinden paylaşımlarda bulunan Şeyma Subaşı, son olarak İtalyan yemeklerini lezzet konusunda birinci sıraya koyduğu bir video ile gündeme gelmişti. Demet Akalın’dan çok sert bir yorum alan Subaşı bununla ilgili bir açıklama yapmak istemezken bu sürecin yıpratıcılığından kurtulmak adına kendisini resme verdi.

Instagram hesabı üzerinden resim yapmaya başladığını duyuran ve ilk resim deneyimini de yine takipçileriyle paylaşan Subaşı, şunları yazdı:

İşte Şeyma Subaşı'nın ilk deneyimi!

“Bu benim ilk resim deneyimimdi. Bu gerçekten terapi gibi oldu. Her fırça darbesinin benim için bir anlamı var. Yeni bağımlılığımda bana iyi şanslar dileyin çünkü ikincisine çoktan başladım''

İşte Şeyma Subaşı'nın ilk deneyimi! - Resim : 2

 

 

İşte Şeyma Subaşı'nın ilk deneyimi! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Guido Senia Sosyal Medya Instagram Demet Akalın resim
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.