İşte Sedat Peker'in Süleyman Soylu'yu öldürdüğü sahne!

Firari olarak bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri'nden yayımladığı videolar ile gündemde olan Sedat Peker sık sık "Bir kamera ile bir tripoda yenileceksiniz" sloganını kullanıyor. Ancak ilginç bir iddia ortaya atıldı... Buna göre, Peker'in operasyonu için Show TV'de dev bütçeli bir dizi yayımlatıldı! Dizinin finalinde bakın kim, kimi öldürüyor...

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle kırmızı bültenle aranan firari Sedat Peker bir süredir yayımladığı Youtube videoları ile konuşuluyor.

Bugüne kadar 7 video yayımlayan Peker uyuşturucu ticaretinden, faili meçhul cinayetlere kadar pek çok iddia ortaya attı.

Peker ayrıca videolarından birinden ATV'de ekranlara gelen "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisiyle ilgili de açıklamalarda bulundu.

Sedat Peker, videolarının Youtube'da yer almasından hemen sonra dizide "Peker" isimli bir karaktere yer verilmesine tepki göstererek, "Şoförlük yapıyor. Bir şey söylüyor, oradan diyorlar ki 'Boş ver sen Peker'i. O hep böyle, boş konuşur'" ifadelerini kullandı.

Peker, bu sahne üzerine dizide rol alan çocukluk arkadaşı Oktay Kaynarca'yı arayarak tepki gösterdiğini de ekledi.

SHOW TV'NİN "ARIZA" DİZİSİ ARIZA ÇIKARACAK!

Öte yandan Peker videoları ile dizi sektörünü birbiri ile ilişkilendiren bir diğer isimse Mısırlı gazeteci Sabır Meşhur oldu.

YouTube hesabından "Sedat Peker olayını" değerlendirdiği bir video yayınlayan Meşhur, "operasyonun" arkasında ABD olduğunu ve ABD'nin bu operasyonu BAE istihbaratı ile birlikte yürüttüğünü söyledi.

Sedat Peker'in polis baskınlarından kurtularak Balkanlardan çıkmasına değinen Mısırlı gazeteci "ABD Peker'i Fas'tan BAE'ne nakletti." yorumunu yaptı.

Ancak bu operasyondan önce detaylı bir algı çalışmasının hayata geçirildiğinin de altını çizen Meşhur şöyle konuştu;

"Bütün bu operasyonlardan önce ABD dedi ki, 'Şimdi nakletsek ve Türk hükümetine sövmeye başlasa, Türk halkı inanmaz. Çünkü adam mafya, geçmişi kirli. Önce akıllarını yıkayıp, kabule hazırlamalıyız. Türk gençliğinin bilinç altını işgal etmeliyiz. ABD planı yaptı ve bir dosttan yardım istedi; dostu Bin Selman'a gitti ve 'Türkiye'de senin istihbaratın yardımına ihtiyacımız var' dedi. Tabii o da 'başüstüne' dedi.

SHOW TV'YE DİZİ ÜRETEN O FİRMA KİMİN?

BAE istihbaratının algı operasyonu için zemin hazırlamak amacıyla yapım şirketi O3 Medya'yı devreye soktuğunu belirten Meşhur bu şirket hakkında "Suudi medya devi MBC Group'un Türkiye'ye özel kanalı. Türkiye'deki Suud istihbaratının küçücük bir parçası. Suud'un Türkiye'deki istihbari faaliyetlerini görünce vallahi şok oldum. Siz de olacaksınız." bilgisini paylaştı.

Suud istihbaratının bu yapım şirketi üzerinden Sedat Peker operasyonu için düğmeye bastığını anlatan Arap gazeteci, Turgay Ciner'in sahibi olduğu Show TV'de yayınlanan dizi hakkında şu çarpıcı detayları verdi;

"Suud bu diziyi çekti (Arıza) dizi mafyadan bahsediyor. Sedat Peker mafya, dizi de mafya dizisi. Dizi, 'İyi mafya da olur' diyor. Dizinin kahramanı Peker'i temsil ediyor. Öldürülecek olan kişi Soylu'yu temsil ediyor. Dizi iki kişi arasında geçiyor. Sedat Peker'i temsil eden kişi (Ali Rıza Altay), diğerinin ismi de 'ErSoylu" (Burak Ersoylu)... İçişleri Bakanı'nın ismi de Soylu! Aynı isim ve Soylu'nun filmdeki temsilcisi vurularak öldürülüyor. Mafya babası temiz ve mağdur bir adam olarak gösteriliyor."

İşte Sedat Peker'in Süleyman Soylu'yu öldürdüğü sahne! - Resim : 2

ARIZA DİZİSİNDEKİ SEDAT PEKER ŞİFRELERİ...

Dizide Sedat Peker'e pekçok gönderme ve atıf olduğunun da altını çizen Mısırlı gazeteci Sabır Meşhur şunları kaydetti;

"Dizinin senaristi Sedat Peker'i diziye tam olarak aktarmakta çok hırslı. Sedat Peker Kafkas asıllı. Dizideki Peker (Ali Rıza Altay) de Kafkas asıllı.

Arıza: Ali Rıza...

Aynı zamanda kahramanın ismi... Sedat Peker de videolarında sık sık Rıza diyor. Seyyid Rıza ismini yücelterek yapıyor bunu. Sık sık yapıyor bunu, bilinç altına dizini ismini getiriyor. Seyyid Rıza Atatürk zamanında devlete baş kaldırmış."

DİZİ NİSAN AYINDA FİNAL YAPTI

O3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Arıza dizisinin ilk bölümü 13 Eylül 2020 tarihinde yayınlandı.

Yönetmeliğini Recai Karagöz’ün yaptığı, Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma’nın senaryosunu kaleme aldığı dizi 11 Nisan 2021'de yayınlanan 30. bölümle final yaptı.

O3 Medya, Suudi sermayesinin arkasında olduğu Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesinin en büyük medya grubu Middle East Broadcasting Center (MBC) ortaklığında 14 Mart 2014’te kuruldu.

O videonun tamamı:

İşte Sedat Peker'in Süleyman Soylu'yu öldürdüğü sahne! ile ilgili etiketler Show TV dizi Sedat Peker İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arıza

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.